Gică Popescu, dezvăluiri din perioada în care a fost la închisoare: "Un moment pe care nu o să îl uit niciodată..." Ce s-a întâmplat după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său?

,
Gică Popescu
Gică Popescu, invitat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Este un simbol al sportului românesc, a făcut performanță și îl cunoaște o lume întreagă, dar acest lucru nu l-a ferit de greutăți. Ce a dezvăluit Gică Popescu despre perioada în care a fost la închisoare?


In articol:

Momentul în care oamenii legii au decis să îl condamne la închisoare cu executare a fost unul dintre cele mai dificile pentru Gică Popescu și chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, rănile încă nu s-a vindecat. 

Care este cea mai urâtă amintire pe care Gică Popescu o are din închisoare?

Gică Popescu a recunoscut că perioada în care a fost închis l-a dat puternic peste cap, mai ales că momentul a coincis cu decesul tatălui său. Fostul sportiv a fost mai sincer ca niciodată și a răspuns întrebărilor venite din partea jurnalistei Denise Rifai, vorbind despre cea mai urâtă amintire pe care o are din perioada în care a fost la închisoare. Gică Popescu a povestit ce s-a întâmplat imediat după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său.

"Cu siguranță, este momentul în care m-a anunțat soția mea că a murit tata. Un moment pe care nu o să îl uit niciodată, cum sunt foarte multe momente pe care închid ochii și mi le aduc aminte, fiecare colțișor, fiecare lucru din respectivele camere unde am locuit și, într-adevăr, la Jilava am stat într-o cameră cu lățimea de 1,30 m.

Când m-am întors de la înmormântarea tatălui meu, deci am avut 24 de ore la dispoziție permisie, nu înțeleg de ce.(...). Când am intrat și s-au închis ușile în spatele meu, am mers pe jos până la locul unde era celula unde stăteam, era un vânt rece, trecea așa pe la urechi și aveam o senzație pe care nu o să o uit niciodată. Mergeam alături de polițistul din penitenciar, este cred cel mai straniu și cel mai ciudat moment pe care l-am trăit vreodată, drumul de la poarta închisorii până la cameră, după moartea tatălui meu."
, a spus Gică Popescu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". 

Citeste si: CV și date biografice Gică Popescu. La ce echipe a jucat și ce trofee a câștigat

Gică Popescu s-a învinovățit de multe ori pentru decesul tatălui său, afirmând în repetate rânduri că acesta s-a stins din cauza supărării. Deși este un subiect delicat, fostul fotbalist a mărturisit în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" ce s-a întâmplat în noaptea în care tatăl său a murit, dar și ce i-a spus acestuia la mormânt.

"Spun un lucru pe care nu l-am mai spus niciodată public. Tata a murit marți, 13, la ora două noaptea. Îmi aduc aminte că la ora 1 jumătate-2 noaptea, în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat, m-am speriat. M-am uitat la ceas și era ora 2. Nu știam ce am și eram foarte treaz și puțin speriat. Am încercat să dorm, cred că m-am chinuit o oră- o oră și jumătate și nu știam de ce nu pot să dorm. După care, dimineața, m-am întâlnit cu soția mea și mi-a spus că murise. Am realizat atunci de ce mă trezisem noaptea. Probabil că noi, copiii cu părinții, avem o legătură anume pe care e greu să ne-o explicăm, dar lucrul acesta l-am trăit în acea noapte.(...). M-am dus singur la mormânt, simțeam nevoia să îi vorbesc ca și cum ar fi în fața mea și stând pe mormântul tatălui meu mi-am descărcat sufletul.", a dezvăluit Gică Popescu.

Citeste si: "E cel mai greu meci al vietii mele!". MESAJUL transmis din inchisoare de Gica Popescu

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sotia lui Gica Popescu, traumatizata de arestarea sotului! Femeia a mers la inchisoare sa-l vada

Cartel ALFA cere cu fermitate retragerea proiectelor de lege privind vaccinarea obligatorie: 'O acțiune dictatorială a guvernului'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

PETITIE pentru gratierea lui Gica Popescu. Sunteti de acord?

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Gică Popescu este transmisă în această seară, de la ora 23:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies