Sotia lui Gica Popescu, traumatizata de arestarea sotului! Femeia a mers la inchisoare sa-l vada

Este pentru prima data cand isi vede sotul dupa gratii! Nici pentru familiile celorlalti 7 condamnati din Dosarul Transferurilor nu e usor...

Luminita, sotia fotbalistului Gica Popescu a trecut azi prin momente pe care nicio femeie nu ar vrea sa le traiasca. Si-a vizitat pentru prima oara sotul la inchisoare. Cu lacrimi in ochi, imbracata in negru din cap pana in picioare, Luminita Popescu abia si-a putut stapani lacrimile in fata jurnalistilor: „Am rugamintea asa, ca de la persoana la persoana, sa ma intelegeti!  Va inteleg munca, sper sa ma intelegeti si voi! Atat am avut sa va spun si va multumesc!”

A stat o ora la coada la penitenciar ca sa poata sa isi vada sotul, care pana acum a ispasit doar 2 zile din pedeapsa de 3 ani si o luna pe care a primit-o in Dosarul Transferurilor. Un martor ne-a povestit cum a fost intalnirea dintre cei doi soti!
I-a adus apa, mancare, sucuri, prajutiri, schimburi, ciorapi, lenjerie intima(…) El, suparat, suparat, foarte suparat. La el, la cabina, la geam ,cum se vorbeste, aici nu tine cont ca cine esti”.

In tot acest cosmar ar putea aparea si o raza de speranta pentru Gica Popescu. „As dori sa fac un apel la toti marii sportivi, generatia de aur, conducatorii cluburilor si fotbalistii de acum, sa facem un front comun, sa reusim sa strangem semnaturi sa rugam presedintele tarii sa il gratieze de Gica Popescu!”, A spus Sigicu Balci, Presedinte Dunarea Calafat.

Toti spera ca presedintele Traian Basescu va semna cererea. In Penitenciarul Rahova, alaturi de Gica Popescu mai sunt inchisi George Copos si Jean Padureanu. Fratii Victor si Giovanni Becali au primit azi vizita unui bun prieten. Tanase Geambasu a venit cu portbagajul plin.

Dupa o ora, vizitatorul a lasat pachetele si a plecat in fuga! Ba chiar, a sarit gardul. Probabil ca sa scape de ziaristi.
Giovanni Becali si Cristi Borcea trebuie sa se pregateasca de mutare! Nu pot ramane la Poarta Alba alaturi de Victor si Gigi Becali pentru ca au pedepse mai mari de 6 ani, iar asta implica detentie cu regim inchis! Mutarea va avea loc dupa finalizarea perioadei de carantina.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate