Gica Popescu ar putea primi cel mai important cadou de ziua lui: libertatea!

Astazi a castigat prima batalia: un judecator a stabilit ca poate fi eliberat inainte de termen.

Pentru fostul capitan al Nationalei mai e nevoie de inca o „repriza” in fata instantei pentru ca decizia sa ramana definitiva. Iata-l pe Gica Popescu, adus la instanta pentru a-si sustine cauz. Nu este incatusat, dar e atent pazit de gardieni. In blugi, sacou si camasa, fostul capitan al Nationalei le-a cerut judecatorilor sa-si petreaca ziua de nastere acasa.

La 300 de kilometri distanta, la Calafat, rudele si prietenii lui sai se pregatesc deja sa-l intampine. Baciul, asa cum era numit din vremea in care juca fotbal mai are o dorinta: „A zis ca abia asteapta sa vina sa se duca la tatal sau, la mormant.”

Anul trecut, in martie, Gica Popescu a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare pentru ca ar fi mascat valoarea reala a unor transferuri de fotbalisti. Dupa 19 luni de detentie, asteapta eliberarea conditionata. Totusi procurorii se opun. A scris 4 lucrari stiintifice, a muncit in atelierul de tamplarie al inchisorii si a inapoiat prejudiciul creat in urma transferurilor neinregistrate la Fisc.

Gica Popescu spera ca pe 9 octombrie va fi liber. Atunci implineste 48 de ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate