Sari la conținut

Giani Kirita: “Cea mai mare problema a mea o constituie temperamentul meu!”

Giani Kirita: “Cea mai mare problema a mea o constituie temperamentul meu!”

Ambitie, determinare, spirit de luptator, sunt doar cateva dintre trasaturile care il definesc pe Giani Kirita, coechipierul “Faimosilor” de la “Exatlon”, reality-ul care se desfasoara in Republica Dominicana.

La cei 40 de ani ai sai, Giani Kirita recunoaste ca, indiferent cine este “adversarul” sau, el are un singur obiectiv: sa castige.

„Nu imi place sa pierd! Indiferent ca joc fotbal cu fiul meu, Marco (n.r. - in varsta de 14 ani jumatate) sau ca ma confrunt cu un sportiv profesionist, imi place sa castig. Sunt acelasi Giani, pe care il stiti, si in competitia <Exatlon>, pentru ca voi face la fel, voi lupta sa castig. Fac foarte urat daca pierd!”, marturiseste Giani Kirita.
Giani recunoaste ca temperamentul sau vulcanic l-a si ajutat in viata, dar a avut si de pierdut din cauza acestuia.

"Cea mai mare problema a mea o constituie temperamentul meu. Desi, oriunde sunt, cand plec de acasa, imi fac <temele> singur, spunandu-mi: Stai linistit, nu arunca cu masa...!” Dar sunt nascut in zodia Berbec, cumva este de inteles. Este adevarat ca in viata temperamentul meu m-a ajutat, dar am avut si de pierdut din cauza asta. Eu actionez pe moment. De cele mai multe ori, am realizat ca am gresit si apoi mi-am cerut scuze.  Nu sunt genul ranchiunos. Nu imi plac oamenii aroganti, oamenii care nu au facut nimic notabil in viata lor dar au pretentii de oameni <insemnati>”, spune fostul sportiv.
Giani Kirita se poate lauda cu o experienta bogata in domeniul sportului rege, in care a activat ca fotbalist mai bine de 15 ani, si poate fi urmarit la Kanal D, in competitia “Exatlon”, reality-ul care pune in joc premiul de 100.000 de Euro.

Nu pierdeti cea mai tare competitie sportiva a anului, “Exatlon”, difuzata de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net