Catalin Cazacu, concurent la „Exatlon”: „Nu-mi doresc sa fiu bogat si celebru, imi doresc doar sa fiu fericit!”

,

Mereu cu zambetul pe buze, chiar si atunci cand pierde in competitie, mereu cu o vorba buna pentru celalalt si gata sa sara in ajutor cand este nevoie, Catalin Cazacu este una dintre cele mai placute si indragite prezente de la „Exatlon”, reality-ul care a cucerit deja Romania prin tensiune, frumusetea probe sportive, caracterele concurentilor intrati in joc.

Catalin Cazacu  face parte din echipa „Faimosilor” si are o carte de vizita impresionanta – este multiplu campion la motociclism viteza. In varsta de 33 de ani, acesta nu a avut o viata lipsita de probleme, drumul spre succes fiindu-i presarat cu numeroase obstacole.

„Fericirea si-o gaseste fiecare prin ceea ce <construieste> in jurul lui,  prin ceea ce realizeaza. Eu mi-am gasit-o si in momentele de singuratate, si in momentele in care mi-a fost bine”, spune Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu face parte din echipa „Faimosilor” si participa, alaturi de ceilalti 19 concurenti  la Exatlon, reality-ul care pune in joc premiul de 100.000 de Euro, castig pe care si-l va adjudeca doar unul dintre participanti.


 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mariana si Ionut din echipa Razboinicii de la Exatlon, caliti in foc: "Am plecat de jos, am dormit pe cartoane, prin scari de bloc..."

Guvernul SUA a vândut albumul unicat, care aparținea 'celui mai detestat om din America'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Acum s-a aflat! Cine e Diana, concurenta din echipa #Razboincii, de la Exatlon. Pare miniona si plapanda, dar il poate pune la pamant pe Giani Kirita dintr-o miscare

EL este Kemal de Romania! Celebrul actor din Turcia are o sosie care participa la cel mai tare reality al momentulul "Exatlon" Romania!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies