Giani Kiriță, amintiri din tinerețe. Ce a făcut fostul fotbalist după ce a luat primul lui salariu: „Îmi doream foarte mult”

Author: Lavinia Medrea

Ce a făcut fostul fotbalist după ce a luat primul lui salariu

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Giani Kiriță, un cunoscut fost fotbalist român, a fost invitat în noul episod din emisiunea „În oglindă”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Giani Kiriță a retrăit o amintire din tinerețe și a povestit ce a făcut cu primii lui bani pe care i-a câștigat.

Ce a făcut Giani Kiriță cu primul lui salariu

Nu mai este un secret că, pe vremea comunismului, anumite alimente erau foarte greu de procurat din cauza regimului și a regulilor.

Giani Kiriță a retrăit un moment din tinerețe și a povestit ce și-a cumpărat cu primii lui bani pe care i-a câștigat, un aliment pe care nu toată lumea îl putea cumpăra ca în ziua de astăzi, de la orice magazin de colț. 

Citește și: Cât de tare l-a afectat lipsa tatălui pe Giani Kiriță: „Trecea pe lângă mine și nu mă băga în seamă”. Dezvăluiri dureroase la „În oglindă”

„Când am luat primul salariu, țin minte că la Rocar eram, în liga a 2-a. Și țin minte că bananele erau pe sub mână pe timpul lui Ceaușescu, mama ne făcea rost. Îmi doream foarte mult să mănânc banane și nu prea aveam, le împărțeam cu sora mea, erau verzi, nu erau cum trebuie și mi-am dorit foarte mult. Mă duceam la Rocar din Berceni și era piața aia acolo și atunci începuseră să vină, erau la liber bananele.

Țin minte că din salariu mi-am cumpărat, nu exagerez, 10 banane. M-am pus în tramvai până acasă, că stăteam în Pantelimon, și până acasă le-am mâncat pe toate, chiar dacă mi s-a făcut rău. Și atunci am zis da, am reușit! Pe urmă mi-am luat niște ghete noi pe care mi le doream foarte tare”, a mărturisit Giani Kiriță, despre momentul în care și-a cumpărat banane și ghete, lucruri pe care și le dorea foarte mult.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Giani Kiriță nu a fost mișcat de moartea tatălui său

Giani Kiriță a povestit cum a aflat că tatăl lui a murit și a mărturisit că nu a putut fi supărat, deoarece nu a fost prezent în viața și copilăria lui. Singurele amintiri pe care le are cu cel care a contribuit la nașterea sa sunt cele în care îl ignoră și lipsește cu desăvârșire.

Citește și: Anisia Gafton, despre joburile pe care le-a avut înainte de stand-up: "Am împărțit și pliante"

„Mi-a zis mama. Crede-mă că nu am avut niciun fel de, să spun așa, să fiu supărat, pentru că a lipsit total din viața noastră, n-a fost prezent. Când nu ești prezent, nu faci nimic, mai ales ai și imaginile astea în cap, în care nu te bagă în seamă, n-ai niciun fel de remușcare”, a declarat Giani Kiriță.

Întrebat cum s-a simțit când a aflat că tatăl lui a murit, Giani Kiriță a mărturisit că nu a simțit nimic, pentru că nu avea ce să simtă pentru un om care a lipsit din viața și copilăria lui. 

„Nu m-a mișcat deloc. Dacă nu ești prezent în viața unui copil, nu ai cum. Ce să simți? Nu ai ce să simți, efectiv nu ai ce! Pentru că n-am avut nici măcar o discuție, înțelegi? Ca și copil, să am o discuție cum o am cu tine, nici măcar p-aia n-o am, adică a fost tată doar în acte”, a povestit Giani Kiriță.