Gerard Pique ar fi cerut-o în căsătorie pe Clara Chia. La nici un an de când a aflat că este înșelată, Shakira primește o nouă lovitură

Author: Andreea Buinoschi

12 ani a durat relația dintre Shakira și Gerard Pique, dar totul s-a dus în câteva secunde, după ce artista a aflat că este înșelată

Sursa: Instagram

Shakira a suferit un șoc foarte moarte atunci când a aflat că iubitul ei, Gerard Pique, a înșelat-o și, cum o veste rea nu vine singură, fotbalistul ar fi cerut-o în căsătorie pe Clara Chia, lucru aflat și de artistă.

Povestea de dragoste dintre Shakira și Gerard Pique

părea să fie desprinsă din povești și multe persoane îi vedeau pe cei doi ca reprezentând un adevărat model. Cu toate acestea, relația lor s- încheiat când artista a aflat că este înșelată.

Gerard Pique ar fi cerut-o în căsătorie pe Clara Chia, la nici un an de la despărțirea de Shakira

12 ani a durat relația dintre Shakira și Gerard Pique, dar totul s-a dus

în câteva secunde, după ce artista a aflat că este înșelată.  Artista latino nu a lăsat lucrurile așa și a lansat câteva piese pin care Gerard Pique și iubita lui au fost atacați subtil, dar acesta nu a fost deloc mișcat și și-a văzut de viață, în continuare.

Prin urmare, fotbalistul și-a cerut iubita în căsătorie, în timpul unei cine romantice pe care a organizat-o. Deși Shakira ar fi vrut să primească inelul

din partea lui Pique, acesta declara că un act nu va schimba nimic, dar se pare că acest lucru nu este valabil și în cazul Clarei Chia.

La începutul anului curent, Pique și-a asumat relația pe care o are cu Clara Chia, cea care l-a despărțit de Shakira. Conform golssip.it, cei doi iubiți au vorbit despre nuntă, chiar în timpul unei cine romantice.

Citește și: Shakira a fost agresată de mama lui Pique? Imaginile i-au șocat pe fanii cântăreței- VIDEO

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Mai mult decât atât, conform presei locale, acesta vrea că evenimentul să fie unul cât se poate de privat, iar unele persoane cred că nunta va fi făcută, deoarece Clara ar fi însărcinată.

Clara Chia ar fi însărcinată

Jurnaliștii de la MusicMundial.com au luat la puricat imaginile cu Gerard Pique și cu Clara și au observat că aceasta avea o burtă suspectă. Nu se știe dacă este, într-adevăr, gravidă.

Divorțează! Una dintre cele mai frumoase femei din lume a anunțat despărțirea de soțul ei! Cei doi au împreună un copil

Clarita se plimba cu burtica la vedere, ceea ce ar însemna că era balonată sau un copil este pe drum. Uitați-vă la acea burtică! Sper că era doar balonată, pentru că îmi imaginez cum s-ar simți Shakira, mai ales după reacția acesteia la fotografiile de pe stadion”, a precizat sursa menționată anterior.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu Clara, iubita lui Gerard Pique. Reacțiile oamenilor după piesa Shakirei au afectat-o: „Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine”

Cu toate acestea, Shakira este atentă la ceea ce lasă să se vadă în mediul online, fiind o persoană discretă. Deoarece, cu siguranță, nu i-a făcut plăcere să se despartă sub ochii publicului, aceasta se folosește de rețelele de socializare, pentru a-i „înțepa” pe cei doi îndrăgostiți.