Ce se întâmplă în aceste momente cu Clara, iubita lui Gerard Pique. Reacțiile oamenilor după piesa Shakirei au afectat-o: „Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine”

Author: Lavinia Medrea

Reacțiile oamenilor după piesa Shakirei au afectat-o 

Sursa: Twitter @LuisChataing/Instagram Gerard Pique - edit Kanal D

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit acum un an. În prezent, fostul fotbalist este într-o relație cu Clara Chia, tânăra cu care acesta ar fi înșelat-o pe artistă.

Iubita lui Gerard Pique se află într-un impas, la

23 de ani. După ce Shakira a aflat că fostul fotbalist o înșală, aceasta a lansat o piesă în care își ironizează și fostul soț, și pe actuala lui iubită. După o relație care a durat 12 ani, Shakira a suportat cu noduri în gât toată atenția din partea presei și a oamenilor de pretutindeni la adresa ei și a fostei sale relații cu fostul fotbalist, cu care are și doi copilași.
După toate aceste lovituri psihice și emoționale, artista a apelat la ajutor specializat, deoarece s-a simțit copleșită de situație. 

Ce se întâmplă în aceste momente cu Clara, iubita lui Gerard Pique

A venit și rândul Clarei să sufere puțin după toată situația dintre iubitul ei și Shakira. După ce artista a lansat o piesă în care i-a ironizat pe Gerard Pique și pe

iubita lui, Clara a ajuns cu nervii la pământ, fiind vorbită de aproape toată Spania ca fiind tânăra de 23 de ani cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira de mai bine de un an. Iubita fostului fotbalist a ajuns la psiholog din cauza stresului acumulat.

Citește și: Cum a reacționat Gerard Pique după ce a fost ironizat de Shakira în noua ei piesă: „Ai schimbat un Rolex pe un Casio”

„Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă. Acum, stă acasă la părinții ei, cam de opt zile, face telemuncă. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună. Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Este îngrijită în permanență și nu a mai fost văzută ieșind din casă de atunci. A apelat inclusiv la ajutor specializat”, au declarat jurnaliștii spanioli.

Câte intervenții estetice ar avea, de fapt, Clara Chia

Recent, s-a zvonit că Gerard Pique i-ar fi plătit intervențiile estetice iubitei sale, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. Fostul fotbalist a călcat mulți oameni pe nervi, mai ales femei, după ce a înșelat-o pe Shakira. După ce și-a adus noua iubită în casa în care locuia alături de artistă, Gerard Pique i-ar fi plătit și operații estetice, pentru a-i oferi sprijin iubitei sale în privința aspectului ei fizic. 

Cine este femeia cu care Pique este acuzat că a înșelat-o pe Shakira? Tânăra este de negăsit în mediul online

Citește și: Shakira a fost agresată de mama lui Pique? Imaginile i-au șocat pe fanii cântăreței- VIDEO

Au trecut șase luni de când Gerard Pique și Shakira s-au despărțit, dar cei doi au revenit în atenția publicului după ce faimoasa cântăreață l-a ironizat pe fostul fotbalist într-o piesă lansată recent.

Presa spaniolă a scris că Gerard Pique i-ar fi plătit iubitei sale, Clara Chia, intervențiile estetice pe care și le-ar fi efectuat, și anume o posibilă injectare cu acid hialuronic. Schimbarea a fost observată în pozele tinerei de 23 de ani, unde s-ar fi văzut că înainte nu arăta la fel ca în prezent la nivelul buzelor. 

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.