Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, declarații la șapte ani de căsătorie. Ce a ieșit la iveală după anunțul despre divorț: „Multe seri plecate de acasă”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 mar 2023, 14:46

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai mulți ani și au reușit să treacă peste toate momentele dificile

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și-au speriat fanii, atunci când s-a spus că divorțează, dar se pare că lucrurile dintre ei stau foarte bine și tocmai ce au aniversat șapte ani de căsătorie.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt căsătoriți de șapte ani, dar

se cunosc încă de când artista era clasa a noua. Relația lor a evoluat foarte frumos și, acum, au și doi copii împreună.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au aniversat șapte ani de căsătorie

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au serbat, în urmă cu doar câteva zile, șapte ani de când și-au unit destinele. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai mulți ani și au

reușit să treacă peste toate momentele dificile.

Deși, în luna ianuarie, în timp ce se aflau în Maldive, Rareș a spus că divorțează, cei doi nu s-au despărțit și nici nu o vor face.

Georgiana Lobonț a dezvăluit că, încă de când au avut prima întâlnire, Rareș i-a spus că vrea să fie soția lui și mama copiilor săi. Cu toate acestea, după ce lucrurile au devenit serioase între ei,

iar artista și-a dat seama de intențiile sale, a realizat că el este bărbatul lângă care vrea să rămână.

„Relația oficială între noi s-a format când eu eram în clasa a 12-a, după patru ani. Eu am avut o altă relație, el o altă relație. Fiecare ne-am văzut de treabă. Și, înainte de Bac, a venit Rareș de la facultate și, atunci, s-a reaprins flacăra aia care, de fapt, nu s-a stins

niciodată, pentru că, orice aș fi făcut, gândul îmi era tot la el.

Citește și: „Noua membră a familiei. De asta aveam nevoie”, Georgiana Lobonț, le-a dat vestea mult așteptată fanilor despre cea mai mare dorință a ei care s-a îndeplinit

Nu am mai întâlnit până la el niciun băiat atât de serios, un om care să mă susțină în drumul ăsta, pentru că drumul ăsta al muzicii este presărat cu multe zile obositoare, multe seri plecate de acasă, locuri în care te întâlnești cu tot felul de oameni, experiențe plăcute, dar și unele neplăcute”, a povestit Georgiana Lobonț pentru WOWnews.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prima relația a Georgianei, încheiată din cauza geloziei

Georgiana a mărturisit că, înainte de a fi cu Rareș, a mai avut o relație, dar aceasta a ajuns la final din cauza geloziei băiatului respectiv. Prin urma, artista a decis să pună punct, deoarece nu ar fi reuși să își urmeze visul, și anume, acela de a deveni cântăreață.

„Eu am avut o relație înainte de Rareș. Tot așa, era un băiat care era foarte drăguț, dar avea momente de gelozie și am zis că trebuie să fiu realistă, pentru că eu îmi doresc să cânt și să fac carieră din treaba asta, chiar dacă visam să merg la drept și să devin judecător.

Citește și: Georgiana Lobonț, adevărul din spatele succesului profesional. Cum reușește artista să înregistreze reușită după reușită: ”Nu prea aveți voi unde să vedeți”

„Nu vă crede nimeni”. Mesajul tăios transmis de Claudia Puican, după ce Armin Nicoară a recunoscut că relația lor cu Georgiana Lobonț s-a răcit

Pe primul loc era muzica și știam că se va întâmpla ceva pe partea asta, deci nu pot să am un partener care să fie gelos”, a mai spus artista.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?