Georgiana Lobonț, adevărul despre presupusul divorț de Rareș Ciciovan. Ce sfat i-a dat soțul ei: "Ar fi cel mai bun lucru pe care l-am putea face"

Author: Marina Ionescu

Georgiana Lobonț, adevărul despre presupusul divorț de Rareș Ciciovan

Sursa: Facebook Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a clarificat zvonurile despre presupusul divorțul de soțul ei. Iată ce a mărturisit artista despre acest subiect! 

La începutul acestui an, în presă au apărut zvonuri conform cărora, Rareș Ciciovan ar fi vrut să divorțeze de Georgiana Lobonț. Acum, artista a decis să vorbească despre acest subiect și să clarifice totul.

Citește și: Georgiana Lobonț a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă: „Prima poză împreună”. Artista a avut motiv de sărbătoare

Georgiana Lobonț, adevărul despre presupusul divorț de Rareș Ciciovan. Ce sfat i-a dat soțul ei: "Ar fi cel mai bun lucru pe care l-am putea face"

În urmă cu câteva luni, Rareș Ciciovan anunța că mariajul cu Georgiana Lobonț a ajuns la final. Soțul artistei a mărturisit la acea vreme că va înainta actele de divorț. La puțin timp după acest anunț, Georgiana Lobonț i-a luat apărarea partenerului său și a precizat că totul a fost doar o glumă, făcută la beție.

Recent, Georgiana Lobonț a vorbit despre ce s-a întâmplat în vacanța de la începutul anului, când soțul ei a mărturisit că vrea să divorțeze.

Artista a dezvăluit că în acea perioadă, Rareș Ciciovan i-a fost aproape și a ajutat-o să înțeleagă că vorbele rele nu trebuie ascultate și important este să se bucure de vacanță.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Citește și: „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”. Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Dezvăluirile emoționante ale artistei

„În ianuarie și februarie am fost în Maldive și în Tenerife. Am vrut să mergem și în Dubai, dar n-am mai putut, am lăsat doar prietenii să meargă. Am plătit biletele pe acolo, mi-a părut rău, dar s-a ivit să trebuiască să fim în alte părți și atunci am renunțat.

Eram în vacanță, era foarte frumos și foarte bine până când au apărut acele discuții și, sincer, m-am enervat când le-am văzut, dar tot el m-a sfătuit că ar fi cel mai bun lucru pe care l-am putea face să nu intrăm în jocurile astea, să stăm relaxați și să ne vedem de vacanță, pentru că noi suntem bine și asta se vede”, a mai adăugat ea.

Ce făcea soțul Georgianei Lobonț în timp ce artista se afla pe patul de spital: „I-am trimis filmare cu mine”

Mai mult, artista a declarat că nu a vrut să vorbească despre presupusul divorț, pentru că nu a fost absolut nimic adevărat.

„N-am de ce să mă feresc de nimeni, dar nici nu am ce să confirm dacă nu e adevărat nimic, adică te pun în niște situații atât de penibile încât îți e rușine să zici că nu e adevărat”, a mărturisit artista pentru Xtra Night Show.

Citește și: După ce Georgiana Lobonț l-a acuzat că a vorbit prea mult despre căsnicia sa, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără: „Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă”