George Simion, liderul AUR, invitatul de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,
George Simion

George Simion, liderul AUR, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

”Aveți conștiința împăcată când vedeți numărul morților de Covid?”, ”V-ați făcut campanie electorală în biserici?”, ”Credeți că femeile sunt inferioare barbaților?”, printre întrebările la care politicianul va trebui să raspundă


In articol:

  George Simion, copresedinte al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor , este invitatul ediției de duminică, 31 octombrie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la  22:30, la Kanal D! 

În vârstă de 35 de ani, George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României so este liderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților.

Până a intra în politică, acesta s-a remarcat, încă din studenție, ca ultras, activist civic și militant pentru Unirea Republicii Moldova cu România. A fost de trei ori expulzat de autoritățile moldovenești și și are interdicție să intre în statul vecin până în anul 2023.

George Simion, liderul AUR, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

George Simion a trezit mari controverse atunci când, la aniversarea celor 35 de ani, împliniți anul acesta, în luna septembrie, a organizat de ziua lui, în plină pandemie, o petrecere cu nu mai puțin de 100 de invitați, în presă apărînd informația că la acest eveniment nu s-a respectat nicio regulă de distanțare. A doua zi, pe 22 septembrie, George Simion a votat împotriva introducerii certificatului verde și ulterior, la începutul lunii octombrie, partidul AUR s-a implicat puternic în demonstrațiile împotriva restricțiilor și vaccinării.

Conform declarației de avere, singurul bun pe care îl deține este un autoturism, din 2006, dar, cu toate acestea, George Simion susține că donează 90% din indemnizația de deputat.

Cine este cu adevărat George Simion, omul din spatele politicianului, putem afla în ediția de duminică a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Citeste si: Ce este, de unde vine și ce vrea Alianța AUR, partidul-surpriză de la exit-poll

”Ave ți conștiința împăcată câ nd vedeți numărul morților de Covid?”, ”Sunteți bătăuș?”, ”Ce ați avut de câștigat din hărțuirea lui Ion Iliescu?”, ”Vă place scandalul?”, ”V-ați făcut campanie electorală în biserici?”, ”Credeți că femeile sunt inferioare barbaților?”,  “Cine conduce AUR cu adevărat?”, ”A meritat să

vindeți casa pentru a intra în politică?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui George Simion, în ediția de duminică, 31 octombrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la  22:30, la Kanal D!

Citeste si: Cine este, de fapt, în spatele partidului AUR, surpriza alegerilor parlamentare 2020

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Denise Rifai, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei, despre copii și familie: "Vreau să il privesc ca pe un mentor!"

Monica Pop îl IA LA ROST pe Alexandru Rafila: Cu ce drept dă DSU ordine spitalelor privind internările? Să terminăm cu abuzurile

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mohammad Murad: "TOATE femeile au aceasta boala!" Ce "îl scoate din pepeni" pe celebrul afacerist

EXCLUSIV Liviu Dragnea anunță când face nuntă cu Irina Tănase. „Este fata pe care o iubesc!” Fostul lider PSD își mai dorește copii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies