Genco loveste din plin familia Kaleli! Afla ce plan diabolic de razbunare va pune la cale necrutatorul afacerist impotriva dusmanilor sai, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Tahir promite sa se razbune pe Genco pentru faptele sale si in acelasi timp sa redreseze afacerea familiei.

Necrutatorul afacerist loveste din plin familia Kaleli, atunci cand le scufunda vaporul. Stiind ca veniturile familiei Kaleli depind de afacerile pe mare, Genco s-a razbunat pentru ca fratii Kaleli nu au acceptat sa faca afaceri cu el. Tahir promite sa se razbune pe Genco pentru faptele sale.Disperarea atinge cote maxime atunci cand Tahir, Asiye, Nefes afla ca Mustafa se afla la bordul vasului scufundat in mare. Cu totii cred ca l-au pierdut pe Mustafa.

Citeste si: Hazan din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrita de origine germana, care a fascinat publicul din Turcia cu frumusetea sa rapitoare! Iata cu ce anume se ocupa Gülper Özdemir atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!Genco isi continua viata ca si cand nimic nu s-a intamplat. La aniversarea fiicei mai mici, Melek, barbatul are grija ca totul sa iasa asa cu isi doreste. Melek traieste cu spaima pe care i-a insufla Genco, tatal vitreg, si incearca sa scape de teroarea acestuia. Cand la aniversare apare si Hazan, sora mai mare a a lui Melek, atmosfera devine tensionata.

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!

Citeste si: WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Citeste si: Fatih din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un muzician desavarsit! Iata ce voce superba are carismaticul Furkan Aksoy!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies