Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un actor desavarsit! Iata ce pasiune nebanuita are celebrul Ugur Cavusoglu si ce alta profesie ar putea imbratisa oricand, daca ar renunta la actorie!

Ugur Cavusoglu este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din vechea generatie, in Turcia.

Ugur Cavusoglu s-a nascut in 1967, in orasul Artvin, in Turcia. Desi initial a ales sa studieze Facultatea de Fizica, la indemnul familiei sale, a hotarat ulterior sa urmeze in pararel si Facultatea de Teatru si Muzica, in cadrul Universitatii Bilkent.

Genco din serialul "<a target=

In anul 1989 a devenit actor cu drepturi depline si a inceput sa joace atat in piese de teatru, cat si in primele seriale de televiziune. Desi lucra intens pe platourile de filmare, Ugur Cavusoglu a revenit la prima sa pasiune, poezia si a scris cateva carti care au avut un real impact in literatura de specialitate.

Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

In anul 1995 a jucat in primul serial de televiziune, "Sahte Dunyalar", care i-a adus un succes rasunator si l-a propulsat printre cei mai apreciati actori ai Turciei, in acea perioada.

Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Dupa multi ani in care s-a dedicat trup si suflet carierei sale de actor, Ugur Cavusoglu a decis ca a venit momentul sa se aplece si asupra unei alte pasiuni vechi, muzica, ce i-a ramas in suflet inca din timpul facultatii. Celebrul actor a reluat repetitiile specializate de muzica si a inceput deja sa participe la diverse evenimente, la care urca cu drag pe scena pentru a-i incanta pe oameni.

Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Citeste si: Cerere in casatorie pe platourile de filmare ale serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine sunt cei doi actori care au si-au unit destinele in aceasta vara!

Citeste si: WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Unul dintre rolurile care i-au adus un mare succes a fost cel din serialul "Meryem", in anul 2017, unde a jucat magistral alaturi de multi actori mult mai tineri. Anul trecut a fost cooptat in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra", unde a jucat un rol negativ dar cu toate astea a fost foarte apreciat de public.

Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Genco din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate