Gata cu POPRIRILE! Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, anunță o schimbare radicală în privința popririlor pe conturile românilor

ANAF va schimba semnificativ modalitatea în care face popriri pe conturile românilor pentru a recupera sumele datorate statului, anunță ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.


In articol:

"Azi am avut pe birou nota de la colegi, ceea ce am cerut, nota pentru a informa mâine, în şedinţă, Guvernul despre modul în care această poprire va deveni electronic efectuată, fără să se mai trezească omul cu sume de bani blocate, plata, pentru ca, după aia, deblocarea să dureze n zile, firma sau persoana fizică. (...)

Eu am promis că se va schimba şi mâine în Guvern avem o informare exactă în acest sens.

Începând cu luna iulie se face modificarea legislativă. Am făcut deja, este o aplicaţie la ANAF care va ţine legătura cu toate băncile, va comunica efectiv suma de plată (...) ANAF va notifica şi banca va popri exact suma pe care acea persoană sau firmă o are de plătit. O să vedeţi prezentarea în următoarele zile, exact noul mecanism cum va fi aplicat. Adică lumea va fi mulţumită, şi companiile, nu se vor mai crea astfel de blocaje sau abuzuri din partea ANAF", a explicat Teodorovici, la Antena 3.

Citeste si: Dezvaluire uriasa: Ilie Nastase a lasa-o insarcinata! "Eu eram divortat si s-a legat"

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre a facut declarații explozive despre nunta anului la Rahova: "Pot sa-mi vad de treaba mea in continuarea"

Citeste si: Atentionare ANM de ultimă oră! Vremea se schimbă radical

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate