Iubita lui Radu Mazăre a facut declarații explozive despre nunta anului la Rahova: "Pot sa-mi vad de treaba mea in continuarea"

Radu Mazăre se va căsători la Rahova cu iubita sa, Roxana Mihalache, pe data de 10 iulie. Inițial, momentul ar fi trebuit să aibă loc pe 5 iulie, atunci când împlinește și 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.


In articol:

Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, a făcut primele declarații înainte de nunta din penitenciar. Ea a spus ce va face în România înainte de nunta cu fostul edil.

Eu m-am ocupat de resort și înainte, asta e funcția mea în continuare. Eu pot să-mi văd de treaba mea în continuare, nu e greu. Sunt general manager. Nu știu cât voi sta în țară. Trăiesc acolo în pădure, să spun așa, nu m-am simțit amenințată, cei din regiune sunt foarte diferiți.

Am emoții să îl văd pe Radu. Prima oară n-am avut nici o reacție, timp de câteva secunde n-am zis nimic. Nu mă așteptam, dar relația noastră, sentimental am avut sentimentul că am fost și până acum căsătoriți. Pe mine mă interesează evenimentul în sine, locul și alte accesorii nu sunt importante. Nu m-am gândit, ce o fi, n-are importanță, sunt doar lucruri materiale.”, a declarat Roxana Mihalache, la România TV.

Radu Mazăre și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Roxana Mihalache iar întrebarea cheie i-a pus-o chiar la telefon. Radu Mazăre și Roxana Mihalache vor deveni soț și soție luna viitoare, potrivit declarațiilor făcute de fratele viitorului mire. Conducerea penitenciarului va stabili toate detalii în privința fericitului eveniment.

Citeste si: Șoc pentru Viorica Dăncilă! Cum a umilit-o un elev în lucrarea de la Limba și literatura română

Citeste si: Un cadavru a căzut din cer. „Era sânge peste tot!” Enigma oribilă de lângă aeroport

Citeste si: O adolescenta a aflat ca e orfana cand a iesit luni de la proba de BACALAUREAT. Cine sunt huliganii care i-au omorat tatal in bataie

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate