Gabriela Cristea si-a amintit de inceputurile carierei sale, cu ocazia zilei internationale a televiziunii! Iata prin ce peripetii a trecut aceasta si cum i-au marcat profesia

Prezentatoarea TV si-a amintit de glumele care se faceau in platourile de filmare.

Gabriela Cristea a rememorat vremurile de inceput ale carierei sale, cand a fost nevoita sa treaca prin multe peripetii. Aceasta a marturisit ca a fost martora unor situatii hazlii, care erau de regula puse la cale de operatori si care le puneau rabdarea la incercare, pe platoul de filmare, chiar inainte de a incepe emisia.

Prezentatoarea TV si-a amintit si un moment penibil trait pe propria sa piele, pe vremea cand era nevoita sa citeasca de pe prompter, desi detesta acest lucru.
"Pe vremea mea, cand am inceput eu, am citit si eu de pe prompter! Eu nu sunt o citittoare de prompter, sunt cea mai proasta cititoare de prompter din cate s-au inventat vreodata! La un moment dat aveam texte foarte lungi de citit si trebuia sa le citesc de pe prompter! Mi le scriam eu, mi le aranjam, le bibileam si la vremea respectiva nu exista un om in regie care sa iti dea prompterul! Nu, prompterul il aveai la picior, adica tu singur apasai un buton!", a spus Gabriela Cristea.
Iata ce anume i s-a intamplat prezentatoarei TV si cum a afectat-o aceast eveniment neplacut:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate