Gabriela Cristea a devenit mamica! Miracolul mult asteptat a venit in viata sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2017, 18:25
Foto(4)

Gabriela Cristea si sotul ei sunt in culmea fericirii!

Aflata deja in concediu de maternitate, vedeta a pus la punct ultimele detalii in ceea ce priveste decorarea camerei fetitei sale si astepta cu nerabdare marea intalnire cu miracolul mult dorit in viata sa.

Iata ca miracolul s-a produs mai devreme si vedeta a devenit astazi, in jurul orei 14:00, mamica unei fetite perfect sanatoase, care a primit nota zece la nastere.

Gabriela Cristea si sotul ei sunt extrem de fericiti ca cel mai mare vis al lor s-a implinit  si au devenit parinti.

Citeste si: Gabriela Cristea, moment emotionant dupa ce a adus pe lume fetita mult asteptata! Ce a facut prezentatoarea TV atunci cand micuta a inceput sa planga! Vezi care este unul dintre numele alese pentru bebelusa ei!

Prezentatoarea TV ar fi trebuit  sa nasca la inceputul lunii octombrie, insa se pare ca fetita s-a grabit sa vina pe lume mai repede. In aceasta dimineata, Gabriela Cristea a inceput sa aiba contractii si sotul ei a dus-o urgent la o clinica privata, unde a fusese monitorizata pe toata durata sarcinii.

Citeste si: "Mama adoptiva" a Gabrielei Cristea, in culmea fericirii, dupa ce prezentatoarea TV a nascut! Declaratii exclusive