Gabriela Cristea si sotul ei asteapta cu nerabdare venirea pe lume a bebelusei lor! "De azi, oricand!" Iata cum se pregatesc cei doi viitori parinti de marea intalnire cu miracolul mult dorit in viata lor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2017, 11:03

Gabriela Cristea a pregatit in detaliu camera bebelusei si asteapta ziua cea mare care se apropie cu pasi repezi!

Dupa ce a intrat in concediu de maternitate, vedeta a pus la punct ultimele detalii in ceea ce priveste decorarea camerei fetitei sale si se pregateste de marea intalnire cu miracolul care le va aduce implinirea sufleteasca.

"E gata si caruciorul printesei. Aseara tati facea ture cu el prin living! Noi suntem pregatiti! De azi oricand!", a scris Gabriela Cristea.


Gabriela Cristea va naste prin cezariana, deoarece are cateva probleme de sanatate, iar medicii nu i-au dat voie sa nasca natural.


"E totul aproape pregatit. Mobila fetitei a venit, dar mai avem de umblat la decoruri, jucarii. Eu am ales culorile, nu am vrut sa fac roz, dar e fetita si merge. Saptamana viitoare oricand se poate intampla. Sunt pregatita sa o primesc cu bratele deschise. Am 36 de saptamani. Avem si un baldachin. Mi-e frica de nastere mai mult decat de momentul cand o sa vina ea.
As fi vrut natural dar nu mi-a iesit pentru ca am o trombofilie, sangele e subtiat si exista riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au. De saptamana viitoare o sa ma apuc de bagaj. Cristina Siscanu mi-a dat o pereche de pantofi frumosi. Eu nu sunt superstitioasa pentru ca eu cred ca e o povara prea mare pentru tata sa il trimiti sa ia de toate dupa nastere.
Am cumparat niste produse speciale, fara miros, fara parabeni", a zis Gabriela Cristea.