Ce spune Gabriela Firea despre acuzatiile ca a bagat inutil panica in populatie prin masurile impuse ieri

Author: B.M.
Actualizat: 21 sep 2017, 11:00

Un cod calben si portocaliu de furtuni a fost emis ieri, Administratia Nationala de Meteorologie prognozand vijelii, vant cu rafale de pana la 70 km/h si ploi insemnate cantitativ.

Cu toate acestea la nivelul Bucurestiului situatia nu a fost atat de grava iar in multe cartiere seara a aratat ca una normala de toamna, fara fenomene iesite din comun.

Aceste lucruri au dus la aparitia unui val de critici pe retelele de socializare; multi bucuresteni sunt de parere ca masurile impuse de Gabriela Firea au fost exagerate si o acuza ca a bagat o panica nejustificata in populatie.

"Imi pare foarte rau ca sunt inca persoane care politizeaza pana si ciclonul si considera ca cineva — eu sau poate altcineva de la primarie — am dorit sa inducem panica sau nu am dorit, dar asta s-a obtinut.(...) E de preferat o aglomeratie in trafic decat pierderea de vieti omenesti. Imaginati-va daca se confirma ad litteram avertizarea meteo si la ora 5 debuta furtuna. Ce se intampla cu acesti copii care ar fi fost surprinsi in exterior, in spatii libere? Nu cred ca vreau sa-mi imaginez", a spus Gabriela Firea.

Voi ce parere aveti, a procedat bine primarul Capitalei?