Gabriel Cotabita uimeste pe toata lumea! Nici macar doctorii nu se asteptau sa faca asta

Artistul este constient, respira singur si este hranit normal, nu prin perfuzii.

Toti cei care se roaga pentru el sunt impresionati: e o adevarata minune.Chiar se intampla minuni atunci cand crezi cu adevarat in ele si ai in jurul tau oameni cu sufletul curat, care iti vor binele. Gabriel Cotabita pare sa confirme asta.

Nici macar medicii care au atata grija de el nu credeau ca va fi posibil, dar iata ca Gabriel Cotabita este pe calea cea buna. Isi revine miraculos si acum are toate sansele sa urce din nou pe scena. Fiicele, mama si prietenii lui Gabriel Cotabita sunt in al noualea cer. Nici lor nu le vine sa creada, chiar daca nu au renuntat la rugaciuni nici o clipa.

Mai mult, medicii spun in comunicatul de presa ca, din punct de vedere neurologic, Gabriel Cotabita este apoape normal. A fost evaluat pe scara Glasgow la 13 puncte, iar normalitatea este de 15. Atunci cand a ajuns la spital primise doar 3 puncte.

Mii de oameni s-au rugat pentru Gabriel Cotabita si poate ca rugaciunile sunt cele care acum il ridica de pe patul de spital, in conditiile in care, din punct de vedere medical, sansele erau foarte mici. Cum au auzit vestile bune oamenii au reactionat si trimit mesaje de sustinere.

Gabriel Cotabita se afla internat in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din 8 mai. Atunci a suferit un stop cardiorespirator in timp ce se afla in sala de fitness a unui hotel. A ajuns in stare grava si a trait ajutat de aparate aproape 3 saptamani.

##VIDEO139114##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate