Furtuna pe Bosfor - rezumatul episodului 26

Rahmi, la un pas de moarte!

Dilara si Rahmi continua seria intrigilor pentru a o indeparta pe Gulseren din viata lui Cihan. Pentru a-si atinge scopul, Rahmi o implica pe Hazal in jocurile sale.Cansu il surprinde pe Ozkan oferindu-le bani celor pe care ii angajase sa devasteze patiseria lui Gulseren. Tanara are o disputa apriga cu Ozkan, reprosandu-i ca a recurs la jocul meschin. Acesta incearca sa o convinga ca a jucat rolul eroului salvator doar pentru a-i dovedi cat de mult o iubeste.

Insa Cansu refuza sa ii asculte pledoaria, spunandu-i raspicat ca nu il va considera niciodata tatal sau. Dezmagit de reactia dura a fiicei sale, Ozkan isi ineaca suferinta in alcool si recurge la un gest extrem pentru a atrage atentia celor din jur.

Pe de alta parte, Candan, avocata lui Ozkan il trimite pe Osman, prietenul lui Keriman sa se angajeze ca gradinar la resedinta Dilarei, cu scopul de a o spiona pe aceasta. Avocata spera ca astfel, va reusi sa obtina probe importante pentru procesul de custodie intentat de Ozkan.In acest timp, Rahmi urzeste un plan care sa o elimine definitiv pe Gulseren din viata lui Cihan, folosindu-se de Hazal pentru a-l pune in aplicare. Adolescenta nu vrea sa intre in joc, la inceput, dar Rahmi o ameninta ca o va trimite la un centru de detentie pentru minori pentru ca a incendiat grajdurile, insa Cihan afla de acest santaj si lucrurile iau o intorsatura neasteptata.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate