Frații Eren primesc o vizită neașteptată. Omer rămâne mască când o vede pe femeie cu valiza în ușă. Cine este Sevgi? Aflați, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 feb 2023, 01:00
Akif investește banii pe care îi obține din vânzarea liceului și amână eliberarea lui Suzan. Foto(5)

Akif investește banii pe care îi obține din vânzarea liceului și amână eliberarea lui Suzan.

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neasteptate, pline de suspans, se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, evenimente neașteptate vor avea loc. Frații Eren primesc o vizită neașteptată. Omer aude o bătaie în ușă și iese să vadă ce se întâmplă. În ușa cotețului se află Sevgi, mătușa lor, care are asupra ei o geantă plină cu bani. Femeia se mută alături de nepoții săi, ceea ce îi uimește pe cei trei frați.

Akif face rost de bani, însă amână eliberarea lui Suzan din închisoare

Omer îi zice lui Ismail, vecinul lui Sevgi, că sora lui a furat banii dar insistă să nu o denunțe și promite că îi va plăti în rate toată suma. Ismail este înțelegător și îi spune că Sevgi nu are pe nimeni și că el are grijă de ea de câțiva ani. Pentru că ea și-a vândut casa, se înțeleg să rămână la Omer cât vrea iar Ismail îi va vizita din când în când.

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești!

Omer lucrează din greu și începe să îi dea banii înapoi lui Sevgi, atât cât își permite. Asiye se angajează și ea la restaurantul lui Gonul. Aybike și Șengul se supără foarte tare pe ea

pentru că lucrează acolo.

Akif pune liceul în vânzare și vrea să plătească datoria companiei ca să o scoată pe Suzan din închisoare. Tolga îl convinge pe tatăl lui să îl cumpere și vrea să anuleze bursele verișorilor Eren.

Akif investește banii pe care îi obține din vânzarea liceului și amână eliberarea lui Suzan.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Citește și: Imagini rare de la nunta îndrăgitei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea! Iată clipul cu cele mai emoționante momente de la fericitul eveniment din viața frumoasei actrițe!

Nebahat și Ayla se tem de el și au nevoie de Suzan ca să le ajute să-i găsească un punct slab. Îi propun o înțelegere și o vor ajuta să iasă din închisoare.

Spre suprinderea tuturor, Sevgi este bunica lui Omer din partea tatălui, iar Ismail este angajatul ei.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

 

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?