Fotografia de zeci de mii de like-uri! Cum arată acum burtica de graviduță a Siminei

Simina Loica le-a arătat prietenilor virtuali cum arată acum burtica ei de graviduță. Fotografia a adunat rapid zeci de mii de like-uri.


In articol:

"Iubiricaaa mea frm ce o iubesc eu mult pe ea‼️❤️❤️❤️", a comentat Alex Zănoagă.

Simina a fost întrebată de mai multe persoane în ce lună este gravidă și le-a răspuns acestora că se află în cea de a 22-a săptămână de sarcină.

Simina încă vorbește cu Jador deși e însărcinată! Dezvăluiri bombă

Două fane ale emisiunii "Puterea dragostei", care comentează diverse acțiuni ale concurenților într-un vlog, au emis o ipoteză incredibilă!

Potrivit acestora, Simina încă vorbește cu Jador! Ele au argumentat acest lucru prin faptul că Simina, atunci când s-a certat cu Alex Zănoagă, l-a sunat pe Jador pentru a-l ruga să locuiască la el. Se întâmpla chiar după ce ea aflase că este gravidă cu Alex Zănoagă.

"Sigur s-a întâlnit cu el. Nu avea cum, dacă Simina l-a sunat pe Jador că vrea să locuiască la el că s-a certat cu Alex Zănoagă, clar au mai vorbit. O suni pe mama ta, pe tatăl tău, dar nu-l suni pe fostul cu care n-ai mai vorbit. Deci ei clar au mai vorbit", au fost de părere cele două fane "Puterea dragostei".

"Jador e tată"! S-a detonat bomba despre îndrăgitul concurent

S-a aruncat bomba despre Jador de la "Puterea dragostei": el ar aștepta un copil, susțin unele voci.

Totul ar fi legat de ceea ce s-a mai spus, că Georgiana ar fi iubita lui de acasă și că ea ar fi însărcinată. Astfel, Jador ar aștepta un copil, potrivit zvonurilor lansate de unii fani ai emisiunii "Puterea dragostei".

Inclusiv Alex Zănoagă dădea de înțeles că Georgiana ar fi gravidă, susținând că artistul are în mod cert o relație cu ea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies