Foto Știați că Vio de la "Puterea dragostei" are o soră atât de frumoasă? Iată ce superbă e!

Viorela a ajuns în atenția publicului prin intermediul show-ului matrimonial, "Puterea dragostei", difuat pe Kanal D.

Tânăra a fost o concurentă liniștită în casa iubirii, a evitat mereu scandalurile și certurile și și-a văzut de treabă cât timp a stat în competiție. 

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", surprinsă lângă noul său prieten. Poza care a făcut furori pe internet

Astfel, prin firea sa calmă, prin prezența sa misterioasă, dar și prin naturalețea și gingășia ei, Viorela a reușit să-i atragă atenția lui Ștefan, și e venit în casa dragosteti tot pentru a-și găsi marea iubire. Cei doi s-au îndrăgostit și au început o frumoasă poveste de dragoste care decurge impecabil chiar și acum, la multe săptămâni după plecarea lor din emisiune.

Citeste si: Larisa de la "Puterea dragostei", apariție surprinzătoare la prima oră a dimineții. Pe cine ține în brațe iubita lui Adrian

Viorela și Ștefan sunt modești din fire și nu obișnuiesc sa își expuna prea mult publicului viața personală, dar sunt anumite lucruri care trebuie scoase în evidență. Viorela are o soră mai mică de vârstă care tocmai și-a încehiat cu succes studiile universitare. Cu această ocazie, Vio a decis sa o felicite în mod public, pe rețelele de socializare, pe sora sa. Așa a apărut o poza frumoasă, numai bună de pus în tamă, cu cele doua surori. 

Iat-o pe sora mai mică a Viorelei. Nu-i așa că-i frumișică foc?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate