Foamea îi face pe concurenți să cedeze: „Nu o să mai permit…” Ce se întâmplă în episodul de luni, din „Insula de 1 milion”, de la 20:00, pe Kanal D

Author: Laura Macovei

Foamea îi face pe concurenți să cedeze: „Nu o să mai permit…” Ce se întâmplă în episodul de luni, din „Insula de 1 milion”, de la 20:00, pe Kanal D

Sursa: Kanal D

În cel mai mare experiment social televizat, mâncarea și proviziile reprezintă o resursă necesară supraviețuirii. Concurenții devin irascibili când vine vorba de mâncarea de pe Insulă.

Spiritele se încing din nou într-un nou episod din Insula de 1 milion. De data aceasta, concurenții se ceartă din cauza mâncării și, implicit, a foamei.

Ce se întâmplă în episodul de luni din „Insula de 1 milion”, de la 20:00, pe Kanal D

Concurenții rămași în cel mai mare show de aventură devin irascibili, mai ales când vine vorba de mâncare. Foamea îi face pe aceștia să cedeze și să calce pe cadavre pentru a putea ajunge cât mai departe în competiție.

Flori: De astăzi nu o să mai permit să intre nimeni în bucătărie.

Citește și: „Îi bârfești pe toți pe la colțuri, îi minți pe toți” Spiritele se încing în episodul 14 la Insula de 1 milion! Ce vedem duminică, de la 21:00, la Kanal D

Jaguaru: Ascultă-mă ce zic, eu am luat o lingură și am cerut voie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Isabela: E ceva rău ce se întâmplă aici.

De asemenea, în episodul de luni vedem cum va decurge o nouă probă, după nominalizările făcute de Ana Mavru.

Insula de 1 milion continuă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, doar la Kanal D.

Citește și: Total neașteptat! Ce nominalizări a făcut Szilard în această seară la Insula de 1 milion: „Nu mă așteptam deloc să fiu pe panou azi..”

Ce vedem în episodul de luni, 15 aprilie, la Insula de 1 milion, la Kanal D:

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!