A fost primită în aplauze după ce s-a întors de la spital! În ce stare se află Isabela: „Deodată s-a simțit foarte, foarte rău..”

Author: Laura Macovei

A fost primită în aplauze după ce s-a întors de la spital! În ce stare se află Isabela: „Deodată s-a simțit foarte, foarte rău..”

Sursa: Kanal D

În cea mai acerbă competiție individualade la Kanal D, concurenții au parte și de momente mai puțin plăcute și probleme de natură fizică. Isabela s-a confruntat cu stări de rău și a revenit în tabăra sa, întâmpinată de aplauze.

„Insula de 1 milion” a adus în competiție 50 de concurenți, însă doar unul va ieși învingător. Au mai rămas 39 de participanți, iar tensiunile încep să crească, iar supraviețuirea cât mai mult în show-ul de aventură devine din ce în ce mai dificilă.

În ce stare se află Isabela, după ce s-a întors de la spital

Sudicii o primesc cu aplauze pe Isabela, după ce concurenta a acuzat stări de rău.

Potrivit colegului său, Jaguaru, aceasta s-a simțit deodată rău și a fost chemat de urgență medicul.

Nu mi-a picat bine să o văd că se simte rău, pentru că a făcut cu fetele gogoși, langoși, râdea, glumea și deodată i s-a făcut rău. Mi-a dat mie jumătate din langoșul ei și a zis că o iau amețelile și deodată s-a simțit foarte, foarte rău și am chemat medicul,” a mărturisit Jaguaru.

Citește și: INTERVIU Ilinca Vandici, despre participarea la “Insula de 1 milion”: “Pentru mine testul cel mai greu ar fi dorul de Zian”

Isabela se simte mai bine acum și a declarat că principala cauză pentru care a ajuns în această stare a fost deshidratarea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Isabela: De regulă, dau eu locul cuiva mai bătrân, dar acum.. Deshidratare și mi-a scăzut tensiunea. Eram foarte deshidratată de la soare și celelalte, dar gata, sunt bine.

Sandu Andreea-Isabela are 29 de ani și s-a născut în București, însă în prezent locuiește în Dobroiești, Ilfov. Este o luptătoare și participă la „Insula de 1 milion” pentru că vrea să se rupă de omenire și să își testeze limitele.

Isabela este antreprenor și are o diplomă de Cambridge și a ales să lupte la „Insula de 1 milion” pentru a-și testa limitele. După ce a devenit cunoscută prin participarea sa la o emisiune de umor din România, acum își dorește să cucerească insula și să ajungă în finală.

Citește și: Filip, recent eliminat de la "Insula de 1 milion", verdict despre Sorin, concurentul care aruncă în aer tabăra Nordicilor: “Acesta este adevarul…”

Urmăriți întregul moment în care Isabela este primită în aplauze de către colegii ei: