Florin Piersic împlinește astăzi 85 de ani. Ce face zilnic marele actor până se va vaccina de Covid-19

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 23:40
Florin Piersic împlinește astăzi 85 de ani

Florin Piersic împlinește astăzi venerabila vârstă de 85 de ani.

Marele actor speră că își va continua cariera de actor după ce acestă pandemie se va încheia. Florin Piersic e determinat să se vaccineze contra Covid-19.

„Duce foarte tare dorul scenei şi al spectatorilor. Dar la 85 de ani continuă să spere ca va juca în continuare şi face scenarii în baza cărora vom reprograma spectacolele suspendate din cursul anului trecut. Am vorbit la telefon chiar zilele trecute cu Florin Piersic.

M-a întrebat dacă mi-am mai repetat rolul şi m-a asigurat că el o face în fiecare săptămână. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta", a declarat actriţa Medeea Marinescu, citată de impact.ro.

Cunoscuta actriță a dezvăluit că marele actor urmează să își facă vaccinul contra Covid-19. Totodată, Florin Piersic nu crede în nicio teorie conspiraționistă care circulă despre Covid-19.

„Mi-am făcut atunci o serie de teste anti-COVID fiindcă am vrut să fiu sigură că nu voi transmite acest virus.

Florin Piersic nu mi-a spus niciodată dacă se teme sau nu de virusul ăsta, dar ştiu sigur că se va vaccina. Nu ştiu când o va face, dar ştiu că are foarte mulţi prieteni medici clujeni, cu nume şi renume, şi ştie exact care e valoarea vaccinului. Nu e adeptul teoriilor ăstora despre vaccin, care umblă mai nou printre noi, stârnind multă confuzie şi teamă!"
, a mai declarat Medeea Marinescu.

Florin Piersic Jr. a fost căsatorit doar o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. De ce s-au despărțit si care a fost motivul pentru care nu-și mai dorește să se căsătorească niciodată

Mesajul lui Florin Piersic pentru fanii lui

La sfârșitul anului, Florin Piersic le-a transmis fanilor săi un mesaj de dragoste și de încurajare, în plină pandemie de Covid-19.

„Aproape întreagă, inima mea vă aparține. Vă doresc, să dea Dumnezeu să fie așa, un an bun, cu sănătate și cu speranță, nu uitați. Sunt, rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră", le transmitea Florin Piersic celor care îl îndrăgesc la sfârșitul anului trecut.

Citeste si: Vesti triste despre Florin Piersic in ziua de Craciun! Anuntul a fost facut la TV: ''Mi-e frica de moarte''

 


Cookies