Florin Cîțu a făcut anunțul momentului. Se prelungește programul petrecerilor la nunți și botezuri. Câte ore vor putea petrece românii

Autor: Ana Dinu
Petrecaretii se vor bucura de mai mult timp la petreceri
Sursa: Unsplash

Vești bune pentru petrecăreți, se prelungește programul la nunți și botezuri, a anunțat premierul Florin Cîțu. Câte ore vor avea voie românii să petreacă în plus?

Relaxarea măsurilor de la 1 iunie vine cu vești bune pentru persoanele care se pregătesc pentru evenimente festive în această vară. Se prelungește programul de distracție la nunți și botezuri. Premierul Florin Cîțu a anunțat până la ce oră vor putea petrece românii.

Se prelungește programul petrecerilor la nunți și botezuri

De la 1 iunie au intrat în vigoare noile măsuri de relaxare a restricțiilor împotriva virusului COVID-19.

Printre măsurile adoptate de autorități se numără și cea care se referă la numărul de participanți la nunți și botezuri.

Potrivit noilor măsuri, este permis ca de acum să participe 70 de persoane la astfel de evenimente, însă pentru cei care visează la o nuntă sau la un botez mai fastuos, cu mai multe persoane, aceștea trebuie să știe că acest lucru este posibil numai dacă toate persoanele prezente la eveniment s-au vaccinat împotriva coronavirus sau dacă au un test PCR negativ.

Ei bine, mulți s-au întrebat și care este ora până la care vor putea petrece. Astfel, premierul Florin Cîțu a făcut anunțul mult așteptat de toată lumea, după ce CNSU a aprobat modificarea hotărârii privind prelungirea stării de alertă.

Premierul României a anunțat că petrecăreții vor putea sta la restaurant până la ora 2:00, ulterior acestea să fie închise, după plecarea invitaților.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Noi reguli! Până la ce ora sunt deschise terasele şi cluburile

Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie

Autoritățile au anunțat relaxarea măsurilor în trei etape, astfel la începutul fiecărei vor exista noi măsuri de relaxare a restricțiilor împotriva COVID-19. 

Este foarte important ca românii să știe că masca de protecție ramâne valabilă în spațiile închise, iar în spațiile deschise ea trebuie purtată în zonele aglomerate precum piețe, stații de autobuz, târguri.

Următoarele măsuri de relxare vor fi impuse la începutul lunii iulie, precum ultima etapă a relaxării restricțiilor împotriva coronavirus vor intra în vigoare la începutul lunii august. În toată această perioadă, oamenii vor trebui să se vaccineze într-un număr cât mai mare, aceasta fiind principala condiție pentru a putea reveni la normalitate.

Citeste si: Decizia momentului! Artiștii afectați de pandemie primesc bani de la stat. Guvernul a hotărât

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!