Florentina Opris, premiata la Gala Celebrity Awards - Femei de succes cu titlul "Ambasadorul unui stil de viata sanatos in Romania"

Author: L.S.
Actualizat: 11 dec 2019, 15:12
Foto(6)

Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii "Sport, dietă și o vedetă", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, la Kanal D, care a fost numită, în cadrul acestei gale, "Ambasadorul unui stil de viață sănătos în România”

Florentina Opris, ambasadorul unui stil de viata sanatos in Romania, a fost premiata la Gala Celebrity Awards- Femei de succes, in cea de-a sasea editie a evenimentului.

Într-un cadru festiv, cele mai de succes femei din România, din diferite domenii de activitate, au fost premiate pentru performanță și continuitate în domeniul în care activează, fiindu-le astfel recunoscut prefesionalismul de care dau dovadă.

Florentina Opris a recunoscut ca se simte onorata pentru titlul primit si stie ca acest lucru este o confirmare pentru ea ca se afla pe drumul cel bun.

"Pentru mine sa fi o femeie de succes inseamna sa ai grija ca toate aspectele vietii sa fie in echilibru, familie, copii, cariera, sanatate, iubire", ne-a spus Florentina Opris, in exclusivitate pentru kanald.ro.

" Succesul e ceea ce obtin cand caut raspunsuri! Vreau sa spun ca fara curiozitatea de a descoperi si fara dorinta de a fi mai bun in fiecare zi nici nu are cum sa existe succes.

Despre asta este vorba! Succesul meu nu ar fi putut sa fie fara pasiunea care simt ca ma ghideaza sa duc la bun sfarsit fiecare proiect, mic sau mare. Sa nu credeti totusi ca iau totul asa de mult in serios! Ceea ce fac este din placere, iar proiectele si realizarile mele sunt cumva o completare a felului meu de a fi. Iubesc oamenii si iubesc sa lucrez cu oamenii.
Intotdeauna am gasit o bucurie imensa in a ma inconjura de oameni si atunci este simplu sa se nasca idei, planuri, proiecte, evenimente.
", ne-a mai spus Florentina Opris.

Citeste si: Florentina Opris, vacanta la casel si la temperaturi extreme. Vedeta Kanal D face terapie pentru trup si suflet, cu talpile in zapada la -10 grade Celsius

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Florentina Opris si-a luat doctoratul si si-a facut singura un cadou de vis – Afla detalii

Citeste si: FOTO exclusiv. Arata fabulos si tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere ca-n povesti: trei zile si trei nopti

Citeste si: Florentina Opris face un gest crestinesc, de Pasti:"Am simtit ca asa pot sa aduc si eu bucurie altora"

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!