Fiul Biancăi, femeia găsită decedată într-un buncăr, își așteaptă mama acasă: „Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”

Author: Lavinia Medrea
Bianca, ucisă la 26 de ani într-un buncăr
Sursa: Observator

Întreaga lume a fost șocată de moartea Biancăi. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită neînsuflețită într-un buncăr dintr-o pădure lângă Oranienburg, Germania. Ultima dată când femeia a fost văzută în viață a fost pe 15 iulie, când și-a luat la revedere de la niște prieteni cu care se întâlnise, în jurul ore 13.00.

Ultimele momente de viață ale Biancăi au fost surprinse de camerele de supraveghere din gara Oranienburg, împingând bicicleta pe care era instalat și scaunul fiului ei Luca, în vârstă de cinci ani. Bianca a fost ucisă de o persoană, sau mai multe, care sunt încă anonime, după spusele procurorului Torsten Sauermann, purtătorul de cuvânt al procurorului Neuruppin care se ocupă de acest caz.

Bunica Biancăi este bulversată, neînțelegând de ce nepoata ei nu a sunat-o de joi.

Femeia venise recent să stea împreună cu Bianca în Oranienburg. Bianca își propusesesă se întoarcă înapoi în locul în care s-a născut, după despărţirea de soţul său, împreună cu fiul ei, Luca, care are sindromul Down. 

Citeste si: Alexandra Măceșanu este în viață? Declarațiile incredibile ale lui Gheorghe Dincă

Dispariția Biancăi i-a ridicat instant semne de întrebare bunicii ei, știind că sigur i s-a întâmplat ceva, fiindcă nepoata ei nu lipsea de acasă ca să aibă grijă de fiul ei, Luca.

Bicicleta a fost găsită la o distanță de 50-100 de metri față de cadavrul Biancăi care se afla în pădure.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult"

„Nu avem nicio dovadă directă a unei alte scene a crimei”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al agenției, Torsten Sauermann.

Anchetatorii iau în calcul și varianta în care regretata mămică să fi fost omorâtă aproape de buncăr, apoi amplasată intenționat acolo, sau buncărul să fie chiar locul uciderii. care este acoperit cu plante în pădure sau să fi fost omorâtă chiar în buncăr.

Continuă seria tragediilor pe șoselele din România! Două persoane au fost rănite în urma unui accient provocat de un șofer drogat

Citeste si: Crimă îngrozitoare în Gorj! O tânără de 19 ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Criminalul i-a pus trupul fetei în mașină și s-a plimbat cu ea prin oraș

Ancheta se află în desfășurare și multe curiozități rămân nesatisfăcute. Un prieten al Biancăi a făcut o campanie de strângere de fonduri pe Facebook. „ Am întâlnit-o pe Bianca doar de scurt prin intermediul unui prieten. Tot timpul am fost uimit de puterea ei de a avea grijă de fiul ei mic. Făcea orice pentru a-i permite copilului ei să aibă o viață normală”, a scris Denis, despre Bianca. 

Luca, rămas orfan de mamă, a scris un mesaj sfâșietor pe un pulover, care a fost pus în fața buncărului în memoria Biancăi:  „Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”.

 

Taguri:

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.