Alexandra Măceșanu este în viață? Declarațiile incredibile ale lui Gheorghe Dincă

,
Alexandra Măceșanu
Alexandra Măceșanu este vie, conform spuselor răpitorului din Caracal, Gheorghe Dincă[Sursa foto: Facebook]

La peste un an de la răpirea Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a decis să facă dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu adolescenta.


In articol:

Adevărul despre cazul răpirii Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu nu a ieșit nici până în prezent la iveală, dar se pare că Gheorghe Dincă, răpitorul fetelor, a decis să dezvăluie anumite detalii despre răpirea Alexandrei. Cel care a transmis detaliile este chiar unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu.

Ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu?

Gheorghe Dincă a luat hotărârea de a-i dezvălui lui Alexandru Cumpănașu câteva mici detalii despre răpirea nepoatei lui, Alexandra Măceșanu. Cu toate că ancheta a înghețat de peste un an de zile, Alexandru Cumpănașu încă se luptă să afle unde este nepoata lui răpită și să o aducă acasă. 

După o întâlnire între el, Gheorghe Dincă și avocatul familiei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit ce detalii i-a dat Gheorghe Dincă în timpul discuției pe care au purtat-o. Conform spuselor unchiului Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a mărturisit că, deși el este cel care a răpit-o pe adolescentă, nu a violat-o și nici nu a bătut-o, de fapt. Răpitorul a spus că a lăsat-o pe fată pe mâna altor patru oameni, care au scos-o din țară pentru a o folosi la prostituție.

Citeste si: Noi detalii în cazul Caracal. Rudele Alexandrei Măceșeanu au fost ridicate cu duba de poliție pentru audieri. Ce s-a aflat despre dispariția fetei. Este in viata sau nu?

„Alexandra se află în altă țară, unde cei patru făceau și fac trafic în

mod obișnuit. Unul dintre cei patru răpitori are legături la nivel înalt în București, unde și locuiește”, a mărturisit Gheorge Dincă. 

Totodată, răpitorul din Caracal a mărturisit că oasele care au fost găsite în butoiul din curtea sa au fost puse intenționat acolo de unul dintre răpitori, cu o noapte înainte să plece cu adolescenta. În plus, Dincă a spus că a fost silit și amenințat să declare ce a spus prima dată, deoarece mulți dintre cei care au fost implicați în acest caz au funcții de conducere în instituții de stat.

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal! Din pacate, a murit subit

„Profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pentru a face acele declarații”, ar mai fi spus Gheorghe Dincă. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cazul Caracal. Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu: "Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa din..."

VIDEO| Opresiunea femeilor afgane continuă: Talibanii înlocuiesc Ministerul Condiţiei feminine cu cel al Prevenirii viciului

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Mama Alexandrei Macesanu: "Multumesc statului roman ca ne-a gasit copilul si ne si amendeaza!" Cazul Caracal, inca o contestatie respinsa spre disperarea parintilor...

Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies