Noi detalii în cazul Caracal. Rudele Alexandrei Măceșeanu au fost ridicate cu duba de poliție pentru audieri. Ce s-a aflat despre dispariția fetei. Este in viata sau nu?

,
Noi detalii în cazul Caracal
Detalii noi in cazul disaparitiei Alexandrei Macesanu

Detalii noi au apărut în cazul Caracal. Anchetatorii au aflat noi informații despre dispariția Alexandrei Măceșeanu, astfel rudele fetei au fost ridicate cu duba poliției pentru audieri, în timp ce rudele lui Gheorghe Dincă au fost citate legal.


In articol:

Judecătorii care se ocupă de ”Dosalul Caracal” au luat o decizie fără precedent, în ceea ce privește proba cu martori. Rudele Alexandrei Măceșeanu au fost ridicate cu duba de poliție pentru audieri.

Detalii noi în cazul de la Caracal. Ce s-a aflat despre dispariția Alexandrei Măceșeanu?

Situație fără precedent în cazul de la Caracal, în timp ce rudele suspectului Gheorghe Dincă au fost citate legal pentru a se prezenta la audieri, rudele fetei ucise au fost luat cu forța de duba de poliție pentru probe.

Noi detalii în cazul Caracal
Rudele Alexandrei au fost ridicate cu duba de politie

”Amână cauza la data de 28.07.2021, ora 09:30, pentru administrarea probei testimoniale, cu audierea martorilor menţionaţi în rechizitoriu. În acest sens se citează martorii:Ruxăndescu Alexandru, Bălan Daniela Florentina, Dincă Elena, Dincă Gheorghe Daniel, Dincă Mihai Adrian şi Sandu Valică. Emite mandate de aducere pentru martorii Măceşanu George şi Vlad Eugeniu Cătălin. Respinge cererea de probatoriu formulată de avocat Obîrşanu Carmen”, au decis magistrații. 

Citeste si: Cazul Caracal. Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu: "Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa din..."

Rudele Alexandrei Măceșeanu, fata violată și mai apoi ucisă cu sânge rece, care a sunat la 112 pentru a cere ajutor, au dispus să fie duse la proces cu duba de poliție, exact ca niște criminali.

”Prorogă discutarea probei cu înscrisuri solicitată de avocat Obîrşanu Carmen întrucât, înscrisul constând în scrisoarea inculpatului Dincă Gheorghe adresată familiei Melencu, a fost depus la acest termen de judecată, după ce va fi observată de către instanţă, reprezentantul Ministerului Public şi celelalte părţi, pentru termenul acordat în cauză”, se arată în documentul emis de magistrați.

Noi detalii în cazul Caracal
Alexandra Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca

Conform informațiilor care se arată în ”Dosarul Caracal”, Alexandra Măceșanu a fost violată de Gheorghe Dincă și de Ștefan Risipițeanu, iar ulterior a fost ucisă de Dincă.

Crima morbidă s-a produs pe data de 25 iulie 2019, când tânăra a apelat serviciul de urgență 112,de pe un telefon găsit în casa criminalului, și a reclamat că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casa din Caracal. Deși autoritățile au încercat să indentifice locul în care se afla Alexandra Măceșanu, însă până la obținerea mandatului de percheziție fata a fost ucisă.

Citeste si: Gheorghe Dincă i-a trimis o scrisoare familiei Măceșanu! Reacția lui Cumpănașu!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mama Luizei Melencu și-a uimit apropiații, la doi ani de la dispariția tinerei. Cu cine s-a căsătorit femeia

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Care este, de fapt, legenda Caracal și căruța cu proști. Este mit sau realitate

Cazul Caracal. Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu: "Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa din..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies