Final spectaculos la Survivor România 2021. Cine a câștigat prima imunitate a săptămânii după unificarea echipelor

,
Faimosii si Războinicii
Cine a castigat jocul de imunitate?

Primul joc pentru imunitate al săptămânii s-a încheiat. Faimoșii și Războinicii s-au luptat din răsputeri pentru a câștiga miza extrem de valoroasă pusă în joc.


In articol:

A fost un joc intens și plin de adrenalină, Faimoșii și Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câștiga cel mai important joc al săptămânii. O singură echipă a adjudecat premiul și se va bucura de un consiliu liniștit.

Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii?

Este primul joc de imunitate al săptămânii, dar și primul joc după unificarea echipelor. Din acest moment Faimoșii și Războinicii vor trăi în aceeași tabără până la sfârșitul competiției. A fost un joc intens și plin de adrenalină pentru ambele echipe care își doresc cu ardoare imunitatea, dar și premiul suplimentar.

Faimosii si Războinicii
Lupta s-a dat intre Albert si Cosmin

La începutul jocului, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat miza suplimetară a jocului pentru imunitate, miză care este de-a dreptul incredibilă și le va fi de mare ajutor concurenților. O singură echipă se va putea bucura de premiul generos pus în joc.

”Echipa care câștigă astăzi va primi ca premiu suplimetar patru kilograme de orez, patru kilograme de făină, patru kilograme de cartofi și jumătate de litru de ulei”,  a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Haosul a pus stăpânire pe concurenții de la Survivor România 2021, după unificarea echipelor. Neînțelegerile au început să apară între Faimoși și Războinici

Premiile suplimentare puse în joc sunt așteptate cu nerăbdare de concurenții de la Survivor România 2020. În general aceste premii constau în alimente care le sunt de mare ajutor concurenților, mai ales în aceste momente în care hrana le lipsește cu desăvârșire.

Duelul final s-a dat între Albert de la Războinici și Cosmin de la Faimoși, deși locuiesc cu toții în camp, dualitatea se meține între concurenți, iar dorința de a câștiga jocul s-a putut vedea din partea ambelor echipe. O singură echipă a adjudecat premiul serii și aceea este echipa Războinicilor care a reușit să mențină scorul la 9-5.

Faimosii si Războinicii
Albert a castigat imunitatea

Războinicii se vor bucura de un consiliu liniștit, în timp ce Faimoșii vor fi supuși la o nouă nominalizare. Echipa roșie a pierdut din nou jocul pentru imunitate, pentru a treia oară consecutiv. 

Daniel Pavel a anunțat că va avea loc un consiliu fulger care are legătură cu unul dintre cei mai vechi concurenți de la Survivor România. De amintit este că, Culiță din echipa Faimoșilor a refuzat să mai intre pe traseu și a decis că vrea să părăsească competiția. Ce se va întâmpla cu Faimosul?

Citeste si: Primul joc de imunitate al săptămânii după unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru o miză dublă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Haosul a pus stăpânire pe concurenții de la Survivor România 2021, după unificarea echipelor. Neînțelegerile au început să apară între Faimoși și Războinici

Ucraina recunoaște că a ucis mai mult ca Rusia în războiul care a dat lumea peste cap: cifrele oficiale vin sub formă de acuzații

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mesajul Danielei Iliescu inainte de episodul din aceasta seara din Survivor Romania 2021. Ce le-a spus ea fanilor Faimosului: "Ma copleseste si pe mine aceasta..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies