Primul joc de imunitate al săptămânii după unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru o miză dublă

,
Primul joc pentru imunitate
Daniel Pavel a anuntat miza jocului pentru imunitate[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe primul joc pentru imunitate al săptămânii, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru o miză dublă. În ce constă premiul suplimentar?


In articol:

Este primul joc de la Survivor România după unificarea echipelor. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu dublu așa cum ne-am obișnuit.

În ce constă premiul suplimentar?

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în primul joc care are loc după unirea echipelor. Începând de astăzi, cele două echipe vor conviețuii împreună până la finalul competiției.

Primul joc pentru imunitate
Pentru ce se vor duela Războinicii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care este miza suplimentară pentru care concurenții se vor duela pe acest traseu.

”Echipa care câștigă astăzi va primi ca premiu suplimetar patru kilograme de orez, patru kilograme de făină, patru kilograme de cartofi și jumătate de litru de ulei”, a anunțat Daniel Pavel.

Acest joc este extrem de important pentru unificarea echipelor, Faimoșii s-au alăturat în baraca Războinicilor, unde vor sta până la finalul competiției. 

Concurenții se vor duela pe un traseu exclusiv la sol, plin de obstacole și adrenalină, nimic nu le stă în cale concurenților pentru a aduce victoria pe care și-o doresc. 

Primul joc pentru imunitate
Care este miza jocului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 28 mai 2021- VIDEO Daniel Pavel face un anunț foarte important: "E vorba despre un concurent..."

Situație incredibilă la Survivor România, Culiță a refuzat să mai intre pe traseu

Culiță a decis să părăsească competiția Survivor România pentru a fi alături de soția sa, care urmează să nască în orice moment. Concurentul este afectat pentru că nu poate fi alături de partenera sa în cel mai important moment, astfel a refuzat să mai intre pe traseu. Daniel Pavel a anunțat că se va lua o decizie în cazul său, însă până în la acel moment Faimoul a părăsit linia de start a jocului pentru imunitate din această seară, pentru a se gândi dacă vrea să facă acest pas.

Primul joc pentru imunitate
Culita gest incredibil

Culiță se numără printre cei mai vechi concurențu de la Survivor România 2021, acesta are un parcurs extraordinar în competiție și a adus victorii importante echipei Faimoșilor, însă dorul de casă și de familie și-a pus amprenta asupra concurenului și a decis că vrea să plece acasă, acolo unde îi este locul.

Citeste si: Haosul a pus stăpânire pe concurenții de la Survivor România 2021, după unificarea echipelor. Neînțelegerile au început să apară între Faimoși și Războinici

 

Citește-ne pe
Citește și:

SURVIVOR ROMANIA 2021. A plans ca un copil dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Cine a fost cel mai afectat si care a fost reactia coechipierilor...

Medicul Vasile Rădulescu explică concret: motivul pentru care vaccinul anti-Covid NU îți poate face rău pe termen lung

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Decizia neașteptată a Faimoșilor. Cine a fost propus spre eliminare de la Survivor România 2021? Un concurent a fost descalificat

START VOT la Survivor România 2021! Din acest moment vă puteți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies