Filmul tragediei din Slatina, unde o femeie a fost înjunghiată de concubinul ei. Bărbatul, cunoscut ca având probleme cu legea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 09:25

O femeie din Slatina a fost înjunghiată de concubinul ei, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din cauza presupunerilor pe care acestea le avea în legătură cu victima. În trecut, acesta a comis mai multe fapte penale.

Un bărbat de 50 de ani din Slatina și-a înjunghiat iubita în vârstă de 28 de ani, fiind convins că aceasta l-a înșelat. După ce a comis fapta, a ieșit în fața blocului și a spus ce a a făcut.

Femeie din Slatina, înjunghiată mortal de concubinul ei

Fiind convins că este înșelat de femeia în vârstă de 28 de ani, bărbatul a văzut negru în fața ochilor și, cu mai multe lovituri de cuțit, a înjunghiat-o, până aceasta și-a dat ultima suflare, într-o baltă de sânge, în apartamentul în care cei

doi locuiau.

Apartamentul cu pricina era al bărbatului, iar incidentul nefericit a avut loc, după ce aceștia au avut o discuție mai aprinsă, cauzată de presupusa infidelitate a femeii. Conform Olt TV, bărbatul și-ar fi cumpărat cuțitul cu care a ucis-o pe femeie chiar în ziua respectivă.

Mai mult decât atât, după ce și-a înjunghiat iubita în nenumărate rânduri, bărbatul a ieșit în fața blocului și a început să strige, în gura mare, fără nicio reținere, ce a făcut.

De asemenea, criminalul are și istoric penal.

Citește și: Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, „Inculpatul D.

M., are vârsta de 50 de ani, locuieşte în municipiul Slatina, judeţul Olt, a mai comis fapte de natură penală, respectiv infracţiunea de tâlhărie, în raport de care este reabilitat, iar noua faptă, pentru care a fost reţinut a fost comisă pe fondul geloziei”.

Cei doi iubiți locuiau împreună de puțin timp

În ciuda faptului că luaseră decizia de a-și duce relația la un alt nivel și de a se muta împreună, de câteva zile, în mod frecvent, bărbatul o acuza de infidelitate.

Crima a avut loc ieri, 31 mai. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, femeia de 28 de ani a murit din cauza hemoragiei interne, dar și din cauza celei externe. De asemenea, „dintre plăgile tăiate-înţepate, unele au fost toracice, penetrante (3 toracic posterior, 4 toracic anterior, 1 toracic lateral), între acestea şi moartea susnumitei existând legătură de cauzalitate directă necondiţionat.  Leziunile traumatice au fost produse prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, posibil cuţitul găsit la faţa locului”.

Citește și: „Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Bărbatul este și cel care a sunat la 112 și, cel puțin pentru moment, nu se știe cât timp a trecut din momentul în care și-a ucis concubina și până a anunțat ce a făcut.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!