Farmecul conacelor nobiliare și tihna satelor transilvănene l-au făcut până și pe Prințul Charles să își cumpere o proprietate aici. Nu ratați o ediție ROventura cu parfum de demult, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

,

Farmecul conacelor nobiliare și tihna satelor transilvănene l-au făcut până și pe Prințul Charles să își cumpere o proprietate aici. George și Andreea i-au trecut pragul caseior de oaspeți de la Valea Zălanului și au trăit, pentru câteva zile, experiența de care se bucură turiști din lumea toată. Nu ratați o ediție ROventura cu parfum de demult, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 25 septembrie - VIDEO. Amalia își pierde controlul total!

Bucureștiul are mai puțini salariați față de finele lui 2019: Salariu mediu net este de peste 4.200 de lei

Cele 10 alimente care îngrașă cel mai mult. Nu vei slăbi niciodată dacă nu le scoți din dietă. Mulți comit această greșeală, avertizează nutriționiștii

Plata pentru vignetă în Bulgaria 2021. Cât costă și cum o plătești

Yildiz pune la cale un plan pentru a o alunga pe Leyla! Va reusi sau nu? Aflati totul astazi, 25 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies