Farmecul conacelor nobiliare și tihna satelor transilvănene l-au făcut până și pe Prințul Charles să își cumpere o proprietate aici. Nu ratați o ediție ROventura cu parfum de demult, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

,

Farmecul conacelor nobiliare și tihna satelor transilvănene l-au făcut până și pe Prințul Charles să își cumpere o proprietate aici. George și Andreea i-au trecut pragul caseior de oaspeți de la Valea Zălanului și au trăit, pentru câteva zile, experiența de care se bucură turiști din lumea toată. Nu ratați o ediție ROventura cu parfum de demult, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

 

Citește și:

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 25 septembrie - VIDEO. Amalia își pierde controlul total!

Puternice tensiuni în SUA înainte de alegerile prezidențiale. Restricţii de circulaţie la Philadelphia, după două nopţi de violenţe (oficial)

Plata pentru vignetă în Bulgaria 2021. Cât costă și cum o plătești

Yildiz pune la cale un plan pentru a o alunga pe Leyla! Va reusi sau nu? Aflati totul astazi, 25 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D

Aparitie extrem de sexy in aceasta seara la ''Bravo, ai stil Celebrities''! Nu ratati o editie incendiara, de la 23:00, pe Kanal D


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies