Fanii ''Puterea dragostei'' sunt în culmea fericirii! Unul dintre cele mai iubite cupluri s-a reunit! Este ÎMPĂCAREA anului!

,
Gabriel de la Puterea dragostei si iubita sa
Unul dintre cele mai iubite cupluri de la ''Puterea dragostei'' a dat vestea

Bat clopote de nuntă la Puterea dragostei. Gabriel, fost concurent la Puterea dragostei sezonul 2, s-a împăcat cu iubita lui.


In articol:

Gabriel era logodit când cei doi s-au certat, iar acum s-au împăcat, așa că nunta ar trebui să aibă loc.

Gabriel și Ana s-au certat în urmă cu câteva luni, dar acum s-au împăcat. Gabriel a postat pe contul lui o fotografie în care își sărută iubita.

„Am o prietenă aici în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă!

De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin…O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu”, spunea, la începutul lunii august, Gabriel Vasiliu, într-un live pentru WOWbiz.ro.

Gabriel Vasiliu și iubita lui, Ana
Gabriel Vasiliu și iubita lui, Ana

Relație cu scandal cu Daiana!

Gabriel Vasiliu a format un cuplu la Puterea dragostei sezonul 2 cu Daiana, fosta iubită a unui alt concurent din sezonul 2, Fernando.

Relația a fost una plină de scandaluri, pe care cei doi le-au avut de nenumărate ori în fața camerelor de la Puterea dragostei. Gabriel era foarte gelos pe Fernando, fostul iubit al Daianei și credea că Daiana nu are sentimente pentru el, ci se folosește de el pentru a ajunge din nou la inima

lui Fernando.

Gabriel Vasiliu și Daiana
Gabriel Vasiliu și Daiana

Au fost de toate, lacrimi, gelozie, totul în fața telespectatorilor și a colegilor lor de la Puterea dragostei.

Cei doi au făcut și front comun împotriva altor concurenți. Cel mai bun exemplu este Ella, despre care Daiana a spus că nu o suportă. Ella a susținut, la un moment dat, că Gabriel o plăcea, iar el a recunoscut că, la început, a plăcut-o.

"Nu ești femeia potrivită pentru mine. Tu ai nevoie de atenția mai multor bărbați", i-a spus Gabriel Ellei.

În cele din urmă, nici cuplul lui Gabriel cu Daiana nu a funcționat, iar ei s-au despărțit definitiv.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bataie la ''Puterea dragostei''? Nu s-a mai putut abtine: ''Ma disperi'' Urmariti o editie incendiara, MIERCURI, 28 octombrie, de la...

Florin Cîțu i-a făcut cadou de Ziua Femeii: A numit-o șefă și a demis un profesionist

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de marti, 27 octombrie - A doua parte - VIDEO. Relatia dintre Andrada si Alexandru, in pericol!

De ce s-au despartit, de fapt, Andreea Pirui si Marius de la Puterea dragostei? "Asta a pus capac!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies