Fanii Exatlon sunt in stare de soc! S-a aflat numele concurentului eliminat si nu e Oltin Hurezeanu! Cum au reactionat Faimosii cand au aflat ca Oltin ramane alaturi de ei

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2018, 17:39

Din cauza performantelor sportive modeste, Oltin a aflat din prima saptamana in Republica Dominicana ca va fi prima optiune pentru eliminare atunci cand Faimosii vor pierde lupta pentru imunitate.

Oltin Hurezeanu, Diana Bulimar si Larisa Vasile au fost nominalizati marti seara de coechipieri pentru eliminare, insa niciunul dintre Faimosi nu se astepta ca persoana eliminata sa fie altcineva decat Oltin Hurezeanu. Totusi, in urma unei mobilizari intense a fanilor sai pe retelele de socializare, Oltin a scapat de eliminare.

Concurenta care a obtinut cele mai putine voturi si a fost eliminata a fost Diana Bulimar.

"Este un reality show. Ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine, dar ma bucur ca s-a vazut faptul ca nu se stie niciodata. Asta este. Se pare ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta inteleg eu din voturile telespectatorilor.

Am simtit-o de azi dimineata", a marturisit Didi Bulimar dupa ce a aflat vestea si si-a recules gandurile.

Diana Bulimar a fost cea mai titrata sportiva de la Exatlon, detinand mai multe titluri olimpice si europene, la individual si cu echipa.

Vezi in materialul video urmator cum au reactionat ceilalti concurenti la aflarea vestii:

 

Taguri:

Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.