Diana Bulimar - zero recompense din partea Statului Roman, dupa 19 medalii castigate de-a lungul carierei

,

Diana Bulimar nu primeste nici o indemnizatie din partea Statului Roman pentru cariera ei in gimnastica.

Diana Bulimar a socat lumea  atunci cand a povestit la Exatlon ca i-a cedat locul in finala Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, colegei sale, Larisa Iordache, la presiunile unor oficiali romani. Asa se face ca Diana Bulimar a ajuns sa piarda singura ei ocazie de a urca pe podiumul olimpic la un concurs individual. A luat, totusi, un bronz, la proba pe echipe.

Paradoxal, Diana Bulimar nu apare pe lista sportivelor care incaseaza renta viagera din partea Statului.

Concurenta de la Exatlon nu beneficiaza practic de nici un fel de recompensa din partea Ministerului Tineretului si Sportului sau a Federatiei pentru faptul ca si-a sacrificat copilaria si tineretea pana la 21 de ani cand s-a accidentat grav si nu a mai putut sa participe la concursuri de gimnastica. 

Un posibil motiv pentru care se intampla acest lucru este ca Diana Bulimar nu si-a anuntat niciodata in mod oficial retragerea din activitatea sportiva, iar renta viagera se acorda tocmai celor care s-au retras. Bulimar nu poate beneficia nici de indemnizatia de merit, pentru ca aceasta recompenseaza sportivii in activitate, cu rezultate foarte bune.

Diana Bulimar a strans, de-a lungul carierei: 4 medalii de aur, 7 medalii de argint si 5 de bronz la toate competitiile la care a participat, atat pe echipe cat si individual. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Diana Bulimar, destin FURAT! "Lumea este nedreapta, nu conteaza cat muncesti!" Trebuia sa participe la Olimpiada din 2012, nu Larisa Iordache! Ce au raspuns oficialii...

'Diana Șoșoacă ar putea candida la alegerile prezidențiale' - ipoteză lansată de George Simion

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

Diana Bulimar, Oltin Hurezeanu si Larisa Vasile, propunerile Faimosilor spre eliminare de la “Exatlon”

Dovada ca obiectul “suspect” din patul Dianei Bulimar de la Exatlon e telecomanda si nu telefon! VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies