Faimoșii și Războinicii, o nouă bătălie în jocul pentru comunicare! Cine va părăsi competiția? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 23 mai, de la 20:00 pe Kanal D

,

Ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una plină de suspans și emoții uriașe! Cine va părăsi competiția în cadrul consiliului de eliminare?


In articol:

Duminică se anunță o ediție palpitantă la Survivor România, de la ora 20:00, în care Războinicii și Faimoșii se vor confrunta din nou într-un joc extrem de dificil.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Jador la Survivor România 2021? I-a mărturisit totul unui urmăritor de pe instagram: „Motivația de a da tot pe traseu dispărea...”

Ultimul joc al săptămânii! Despre ce este vorba?

Concurenții de la Survivor România 2021 vor juca mâine seară ultimul joc al săptămânii, jocul de comunicare, care este foarte special pentru Faimoși și Războinici.

Dacă până acum s-au luptat pentru hrană sau pentru a câștiga imunitatea, de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru a putea afla ce fac cele mai dragi persoane din viața lor.

Citeste si: Faimoșii au decis! Incredibil pe cine vor să trimită acasă! Iată pe cine au nominalizat spre eliminare

Pentru că dorul de casă este foarte mare, Faimoșii și Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să obțină victoria. În timpul jocului de comunicare, concurenții uită de foame, oboseală și stres.

In ultima zi a săptămânii, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pe un traseu dificil la Survivor Romania 2021, pentru o miză extrem de importantă și de motivantă, ce va consta in primirea de noi vești de la cei dragi de acasa.

Cine părăsește Survivor România 2021?

În cadrul consiliului de eliminare, un concurent din echipa Faimoșilor va părăsi competiția Survivor România 2021. Despre cine este vorba poți afla urmărind ediția de duminică, 23 mai 2021, a emisiunii Survivor România. 

În această săptămână, Faimoșii au pierdut ambele jocuri de imunitate. Astfel, în primul consiliu de eliminare cel care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi a fost Sebastian, el fiind primul concurent nominalizat.

Citeste si: Mellina s-a îngrășat extrem de mult după ce a părăsit Survivor România. Câte kilograme a acumulat războinica

În al doilea consiliu de nominalizare, cel care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi a fost Culiță, el fiind al doilea concurent nominalizat spre eliminare în acestă săptămână la Survivor România. 

Așa cum se întamplă în fiecare săptămână, votul publicului va cântări foarte mult în consiliul de eliminare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scandalul continuă la Survivor România 2021! Culiță Sterp și Raluca Dumitru, o nouă dispută: "Esti o falsă..."

FMI laudă un stat UE pentru răspunsul 'solid, prompt și extins' la pandemie

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Simona Hapciuc a pus-o la punct pe mama Geta. Atac fără precedent la adresa mamei lui Culiță Sterp: „Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră...”

Iubita lui Culiță Sterp a făcut anunțul: „Este pe drum!” Faimosul de la Survivor România 2021 va izbucni în lacrimi când va afla vestea cea mare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies