Mellina s-a îngrășat extrem de mult după ce a părăsit Survivor România. Câte kilograme a acumulat războinica

,
Mellina s-a îngrășat după Survivor Romania
Cate kilograme a acumulat Mellina[Sursa foto: Instagram]

Mellina s-a îngrășat extrem de rapid după ce a părăsit competiția din Republica Dominicană. Este de necrezut câte kilograme a acumulat într-un timp foarte scurt.


In articol:

Mellina a dovedit că este o concurentă exprem de puternică în competiția Survivor România 2021, iar asta s-a putut observa pe traseele din concurs. Aceasta a rezistat eroic în competiție, iar cum a ajuns în România s-a pus pe îngrășat.

Artista a acumulat câteva kilograme bune într-un timp extrem de scurt.

Mellina s-a îngrășat după Survivor România 2021

De când s-a întors în România, Mellina nu s-a abținut de la niciun fel de mâncare și și-a făcut toate poftele. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a acumulta 10 kilograme într-un timp foarte scurt. Traiul drastic din sălbăticie a făcut-o pe cântăreață să realizeze cât de important este să ai familia alături și totodată, cât de importantă este hrana.

Mellina s-a îngrășat după Survivor Romania
Mellina și-a facut toate poftele după Survivor Romania[Sursa foto: Instagram]

”De la tot confortul ajungi la zero confort, la baza piramidei efectiv. Din punct de vedere psihologic a fost foarte greu. Nu mai știi cum arată oamenii, nici nu îu mai visezi. Ne era teamă că nu o să avem ce mânca a doua zi. Rewardurile s-au tot mărit pe parcurs. Mi-am dat seama că cel mai important este să petrec timp cu familia.

Mi se face pielea de găină și acum”, a  mărturisit Mellina.

Mellina s-a îngrășat după Survivor Romania
Mellina s-a ingrasat 10 kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mellina, momentul adevărului. Ce se întâmpla în echipa Războinicilor când în competiție intrau concurenți noi? Nimeni nu a spus asta până acum: „Credeam că o să intrăm...”

Ce relație are Mellina cu Musty

Condițiile grele din sălbăticie i-au făcut pe mulți concurenți să se apropie și să lege relații strânse de prietenie.

Este cazul Mellinei și a lui Musty care s-au apropiat  foarte mult în competiție și au descoperit că au foarte multe lucruri în comun.

Mellina s-a îngrășat după Survivor Romania
Mellina si Musty, după Survivor Romania[Sursa foto: Instagram]

Însă, acest lucru a stârnit și un val de controverse din partea fanilor. Majoritatea cred, cu tărie, că între ei s-a înfiripiat ceva mai mult și nu este vorba doar despre o simplă relație de prietenie. Mellina a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, mai ales, după ce s-a speculat că este și însărcinată.

Artista a spus totul despre relația cu Musty pe contul său de Instagram.

”Da, am o relație cu Musty, recunosc. Una de prietenie, oameni buni. Nu este tatăl copilului care nu există în mine. Da, Musty este ca un frate mai mare pentru mine și atât” a spus Mellina într-un video postat pe Instagram.

Citeste si: Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente de la Survivor Romania!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Hapciuc si Mellina, dezvaluiri incredibile din Republica Dominicana! "Eu acolo faceam topless, iar Jador statea..." Iata ce au spus cele doua foste concurente...

ULTIMĂ ORĂ USR SE OPUNE vehement: Anca Dragu explică de ce NU E NEVOIE de alegeri anticipate

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Ce făcea Mellina când era la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit totul: „Dezbrăcată, în mare...”

Mellina, momentul adevărului. Ce se întâmpla în echipa Războinicilor când în competiție intrau concurenți noi? Nimeni nu a spus asta până acum: „Credeam că o să intrăm...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies