Faimosii si Razboincii se infrunta pentru imunitate! Miza este cruciala! Ce premiu suplimentar va primi echipa castigatoare?

,
survivor romania 2021
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Incepe cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii se vor lupta din nou pe un traseu dificil, care le va testa limitele.


In articol:

Dupa ce in editia precedenta Survivor Romania, primul joc de imunitate a fost castigat de Razboinici, dupa o lupta stransa, astazi, cele doua echipe se vor infrunta in cel de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii, si promit ca vor da totul pentru victorie.


Astfel, Razboinicii si-au câștigat imunitatea, în timp ce Faimoșii au suferit o noua infrangere dureroasa care nu a facut altceva decat sa reaprinda conflictele existente in echipa. Ce îi asteapta pe Faimosi si Razboinici in aceasta seara?

survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii au venit la startul jocului de imunitate cu mare dorinta de a castiga.

Faimosii si Razboinicii, confruntare acerba in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii!

De fiecare data cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii este o mare provocare si o incercare dura atât pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, deoarece emotiile sunt si mai mari, iar presiunea imunitatii isi va spune cuvantul asupra tuturor concurentilor.
Emoțiile sunt uriase pentru ambele echipe, dar în mai ales pentru Faimoși care au pierdut primul joc de imunitate și au fost nevoiți să recurga la nominalizari in consiliu, unde Roxana Nemeș a primit cele mai multe voturi si se afla in pericol de eliminare.

survivor romania 2021
Daniel Pavel a prezentat miza suplimentara a jocului pentru imunitate din aceasta seara.

Si in aceasta seara cel de-al doilea joc de imunitate se anunta unul extrem de dificil, deoarece ii va solicita foarte mult pe concurentii de la Survivor Romania, care vor lupta cu indarjire pe traseu pentru

a castiga, mai ales ca miza din aceasta seara este una uriasa, imunitatea, dar și un premiu suplimentar constand in proviziile atat de ravnite de catre ambele echipe. Astfel, echipa castigatoare va primi trofeul imunitatii si provizii, doua kilograme de orez si uleiul necesar pentru preparare, iar echipa perzatoare va primi jumatate din cantitate.

survivor romania 2021
Echipa castigatoare in jocul de astazi va putea castiga si provizii.

"Astazi, pe langa totemul de imunitate, echipa castigatoare mai primeste ceva! Vreti sa stiti despre ce e vorba? Echipa castigatoare al celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii primeste provizii: doua kilograme de orez

si uleiul necesar pentru a prepara hrana pentru echipa care castiga si jumatate din cantitate pentru echipa care pierde astazi cea de-a doua imunitate!", a spus Daniel Pavel.

Prezentatorul emisiunii a descris traseul pe care se vor duela astazi concurentii in jocul de imunitate si i-a anuntat pe acestia ca vor juca sase baieti si patru fete din fiecare echipa.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de sâmbătă, 27 februarie 2021- VIDEO. Jador o pune la punct pe Roxana Nemeș: „Termină cu astea că mă enervezi rău! Te-am votat că...”

Citeste

si: Jador, replici acide la adresa Roxanei Nemes! "Ma enervezi rau! Te-am votat ca meriti, esti nebuna?" Pana unde va ajunge conflictul Faimosilor!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, replici acide la adresa Roxanei Nemes! "Ma enervezi rau! Te-am votat ca meriti, esti nebuna?" Pana unde va ajunge conflictul Faimosilor!

Cehia își umflă mușchii în fața Rusiei: Îi cere să își retragă 18 diplomați de la ambasada din Praga

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 27 februarie 2021 - VIDEO. Jador o pune la punct pe Roxana Nemeș: „Termină cu astea că mă enervezi rău! Te-am votat...

Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies