Faimoșii și Războincii, hotărâți să dea totul în lupta pentru imunitate. Ce au aflat concurenții înainte de a intra pe traseu?

,
Faimoșii și Războinicii înaintea primului joc de imunitate al săptămânii
Faimoșii și Războinicii înaintea primului joc de imunitate al săptămânii [Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru imunitate din această seară îi va face pe Faimoși și pe Războinci să se lupte cu toate forțele pentru a nu mai pierde concurenți din echipă. Ce anunț a făcut Daniel Pavel?


In articol:

După jocul de recompensă din această săptămână care a fost câștigat de echipa Faimoșilor, concurenții de la Survivor România 2021 se vor lupta din nou pe un traseu complicat, de această dată pentru a câștiga imunitatea. Miza este uriașă, având în vedere că nici Faimoșii și nici Războinicii nu își doresc să facă din nou nominalizări și să mai piardă coechipieri.

Primul joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2021. Cum arată traseul?

Motivație, determinare și foarte multă ambiție, asta își doresc concurenții de la Survivor România 2021 să demonstreze în această seară, în primul joc pentru imunitate al săptămânii. După ce în consiliul de eliminare de săptămâna trecută Georgiana Lupu din echipa Faimoșilor a părăsit competiția, Faimoșii sunt hotărâți să lupte cu îndârjire pentru a nu mai pierde încă un om din echipă. Nu doar Faimoșii își doresc victoria, ci și Războincii, astfel că ambele echipe sunt gata să își depășească limitele pentru a câștiga totemul de imunitate.

Jocul pentru imunitate din această seară îi va solicita la maximum pe concurenții de la Survivor România 2021. Din echipa Faimoșilor, Majda și Roxana Nemeș nu vor intra pe traseu, având în vedere că nu au primit acceptul medicilor și nici Alexandra Stan nu va juca astăzi, aceasta anunțând că nu se simte bine.

Din tabăra Războinicilor, astăzi lipsește Roxana Ghiță. 

„Pe lângă totemul de imunitate, echipa care câștigă primul joc de imunitate al săptămânii mai primește și jumătate de kilogram de năut, linte, fasole și orez și 500 ml de ulei pentru echipa care va câștiga jocul de imunitate de astăzi. Echipa care va pierde primul joc de imunitate al săptămânii va primi jumătate din această cantitate, așa că, motivație pentru ambele echipe la maximum.”,

a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021. 

Citeste si: Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi. Zannidache a dezvăluit cum acționează Faimosul: ”Așteaptă un moment de neatenție și..”

Probele se vor desfășura atât pe nisip, cât și în apă, astfel că traseul va fi unul complicat. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, le-a dezvăluit concurenților cum arată traseul și ce trebuie să facă pentru a aduce puncte echipei.

„Concurenții intră pe traseu printr-un tunel, după care urmează un obstacol pe care trebuie să îl sară, apoi intră pe o punte de frânghie, urmează o succesiune de două platforme rabatabile, apoi pe sub un alt obstacol în primul bazin. Între primul bazin și cel de-al doilea bazin se află un cub pe care trebuie, obligatoriu, să pășească. După cel de-al doilea bazin se urcă în viteză pe o rampă, după care intră într-un labirint unde trebuie să îndepărteze niște porți pentru a ajunge la proba de îndemânare, proba de final.

La proba de îndemânare, concurentul trebuie să spargă 5 plăci ceramice cu ajutorul unor bile. În cazul în care placa ceramică este doar crăpată, concurentul trebuie să-și reia aruncarea. Concurentul care reușește să spargă primul plăcile ceramice aduce punctul echipei sale. Echipa care reușește să acumuleze prima 10 puncte este echipa care câștigă primul joc de imunitate al săptămânii și premiul suplimentar.”, a precizat Daniel Pavel

După ce au aflat cum arată traseul, concurenții din ambele echipe au avut ocazia de a se consulta pentru a-și face rapid o strategie de joc. 

Citeste si: Catalin Morosanu s-a luat grav de Sebastian Chitosca, noul concurent de la Survivor Romania dupa ce a fost acuzat ca ar avea o relatie cu Elena Marin! Scandal de proportii in tabara Faimosilor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă, la “Survivor România”! Kanal D, pe primul loc, în topul televiziunilor, peste 2.3 milioane de fani din întreagă țară au urmărit...

Unitățile MOBILE ATI au costat peste UN MILION de dolari: ȘIRUL problemelor survenite la ele

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Bomba la Survivor Romania 2021! Primul cuplu din competitie: Roxana Ghita s-a indragostit de un coleg:"Are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi!"

Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies