Faimosii au nominalizat! Pe CINE vor sa trimita acasa? Ea este a doua concurenta aleasa spre eliminare!

,
survivor romania 2021
Faimosii au facut nominalizari in consiliu.

Faimosii au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate si vor fi nevoiti sa faca nominalizari si in aceasta seara.


In articol:

Dupa cel de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii, Faimosii si Razboinicii au ajuns din nou fata in fata la Consiliul de nominalizare. Faimosii au fost cei care au pierdut imunitatea in jocul de astazi.
Astfel, in cel de-al doilea consiliu la Survivor Romania 2021, Faimosii au fost nevoiti sa isi nominalizeze inca un coleg de echipa spre eliminare.

Faimosii au hotarat! Pe cine au nominalizat spre eliminare concurentii din echipa rosie?

In aceasta seara la Survivor Romania, cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii a fost castigat tot de catre Razboinici, astfel ca acestia s-au bucurat de inca un consiliu linistit, in timp ce Faimosii s-au vazut din nou nevoiti sa faca nominalizari, asta dupa ce seara trecuta acestia au nominalizat-o in numar mare pe Roxana Nemes, care se afla deja in pericol de eliminare.

survivor romania 2021
Faimosii au facut nominalizari in cel de-al doilea consiliu al saptamanii, la Survivor Romania.

Astfel, in cel de-al doilea consiliu de nominalizare al saptamanii, Faimosii se afla din nou in situatia dificila de a face nominalizări, iar deciziile lor incep sa fie din ce în ce mai greu de luat. Fiecare concurent din echipa Faimosilor isi va exprima alegerea luand in calcul diferite criterii. Unii dintre ei vor vota luand in considerare evolutiile sportive ale colegilor, alti concurenți se vor orienta in alegerile lor bazandu-se pe relațiile de prietenie, avand in vedere ca s-au format deja anumite aliante in cadrul echipei rosii.

Dupa ce Faimosii au mers rand pe rand sa-si exprime votul secret, pentru a se decide inca un concurent nominalizat, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai.

survivor romania 2021
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Spre finalul consiliului de nominalizare, prezentatorul emisiunii a anuntat ca cele mai multe voturi din partea coechipierilor sau a primit Elena Marin, ea fiind astfel desemnata drept cea de-a doua concurenta nominalizata spre eliminare a saptamanii la Survivor Romania 2021.

Elena Marin se va alatura Roxanei Nemes in urmatorul consiliu de eliminare de maine seara. Iata cum a reactionat Faimoasa la scurt timp dupa ce Daniel Pavel a comunicat verdictul serii:

survivor romania 2021
Elena Marin este cea de-a doua concurenta nominalizata spre eliminare.

"Da, ma asteptam! Dar in acelasi timp cred foarte mult in Dumnezeu! Fiecare dintre noi cred ca are un parcurs! Am venit la aceasta emisiune sa-mi urmez visul! Asa cum am tot spus lupt pana la capat si cred ca Dumnezeu are grija de toate! Si in acelasi timp ma bazez foarte tare pe ceea ce s-a vazut

acasa, pe public, pe dreptate si in continuare, chiar daca poate imi plange sufletul, visez sa castig Survivor Romania 2021! Dumnezeu stie cum le aseaza!", a spus Elena Marin, cu ochii in lacrimi, la finalul consiliului.

Citeste si: Faimosii si Razboincii se infrunta pentru imunitate! Miza este cruciala! Ce premiu suplimentar va primi echipa castigatoare?

Citeste si: Faimoșii au decis! Pe CINE vor să trimita acasa? Ea este prima concurenta nominalizata spre eliminare in aceasta saptamana!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, replici acide la adresa Roxanei Nemes! "Ma enervezi rau! Te-am votat ca meriti, esti nebuna?" Pana unde va ajunge conflictul Faimosilor!

România revine în rândul țărilor normale, după plecarea lui Vlad Voiculescu: Sorin Cîmpeanu anunță teste de salivă, în școli, pentru elevi și profesori

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Faimosii si Razboincii se infrunta pentru imunitate! Miza este cruciala! Ce premiu suplimentar va primi echipa castigatoare?

Final incredibil la Survivor Romania! Cine a castigat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii? Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies