Facebook vrea să angajeze 10.000 de specialiști în Europa. Ce trebuie să faci ca Mark Zuckerberg să fie șeful tău

,
Facebook

Facebook va angaja 10.000 de ingineri în UE.

[Sursa foto: PixaBay]

Facebook vrea să angajeze 10.000 de programatori din Uniunea Europeană. Se caută angajați în special în țări precum Irlanda, Franţa, Germania, Italia, Spania, Olanda şi Polonia, scrie CNBC.


In articol:

Gigantul american  Facebook a făcut un anunt important. Vrea să angajeze 10.000 de persoane pentru următorii cinci ani. 

Facebook

Facebook va crea zece mii de locuri de muncă în Europa pentru proiectul "Metaverse"

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zi neagră pentru Facebook! Toate aplicațiile companiei, Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp, au picat! Pierdere uriașă pentru Mark Zuckerberg

Facebook vrea să angajeze 10.000 de persoane 

Compania a anunțat că va crea 10.000 de job-uri în Europa.  Facebook a spus că va angaja 10.000 de persoane cu calificări înalte în Europa, pe parcursul următorilor 5 ani. Țările vizate în Europa, sunt Irlanda, Franţa, Germania, Italia, Spania, Olanda şi Polonia.

„Această investiţie în noi locuri de muncă reprezintă un vot de încredere în puterea industriei europene şi în potenţialul talentelor programatorilor proveniţi din uniune. Europa este extrem de importantă pentru Facebook.

De la miile de angajați din UE, până la milioanele de companii care folosesc aplicațiile și instrumentele noastre în fiecare zi, Europa este o parte importantă a succesului nostru, iar Facebook este parte din succesul companiilor europene și economiei în ansamblu”, au declarat printr-un comunicat oficialii companiei.

Compania americană laudă nivelul înalt de educaţie a tinerilor pregătiţi la universităţile europene.

Citeste si: ALERTĂ: Nu deschideți link-uri primite pe Facebook Messenger, cu mesajul "seamănă cu tine" sau "apari în acest video"

Reprezentanții Facebook au dezvăluit că cei 10.000 de viitori angajaţi vor ajuta să construiască metaversul de care a vorbit recent şi Mark Zuckerberg. 

„Metaversul are potențialul de a ajuta la deblocarea accesului la noi oportunități creative, sociale și economice.

Și europenii îl vor modela chiar de la început”, a spus Facebook într-o postare pe blog.

Cuvântul „Metaverse” este alcătuit din prefixul „meta” care înseamnă „dincolo” şi tulpina „vers” care vine de la „univers”, ceea ce analog, s-ar traduce prin „dincolo de univers”. Termenul este de obicei folosit pentru a descrie conceptul unei viitoare transformări a internetului, unde utilizatorii vor interacţiona virtual într-un univers care le va reda partajat experienţele.

„Pe măsură ce începem călătoria de a aduce metaversul la viață, nevoia de ingineri foarte specializați este una dintre cele mai presante priorități ale Facebook. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu guvernele din întreaga UE pentru a găsi oamenii potriviți și piețele potrivite”, au mai precizat reprezentanții Facebook.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce a pățit o tânără care mergea cu metroul la stația Mihai Bravu! Tot mai multe femei sunt agresate zilnic: „Mă privea cu satisfacție când a văzut că m-am speriat”

Director medical al Spitalului Colentina anunță un număr mare de cadre medicale infectate: Nu aş descrie situaţia ca fiind una rea, era aşteptată

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Adela, polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis împușcându-se în cap, a avut parte de o nuntă ca în povești: „Nu puteam dori mai mult, este cea mai frumoasă zi din...

Un pariu făcut la beție s-a încheiat cu moartea unui tânăr. Un băiat de 24 de ani a fost abandonat într-un șanț, aproape dezbrăcat. Cum a reacționat mama acestuia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies