Exclusiv! Pasiunea mai puțin cunoscută a doamnei teatrului romanesc. Rodica Popescu Bitănescu recunoaște că este o pofticioasă: "Imi place să mănânc, să râd și să mă simt bine!"

Author: Alice Popescu

Marea actrita a teatrului romanesc a povestit ca una dintre micile placeri ale vietii in ce o priveste, este sa guste cate putin din fiecare preparat culinar.

Rodica Popescu Bitanescu, una dintre marile doamne ale teatrului romanesc, cu un ras inconfundabil care i-a adus numeroase roluri de comedie, a recunoscut că una din micile placeri ale vieții este mâncatul, însă acest lucru are o istorie în spate, în ce o privește. 

Actriță a povestit că soarta familiei sale a fost greu încercată de-a lungul multor ani din lipsa banilor, trăind practic în sărăcie. Născută în comuna Răsuceni, Giurgiu, Rodica Popescu Bitănescu și-a petrecut cei mai frumoși ani ai copilăriei în sărăcie.

Citeste si: Exclusiv! Mirabela Dauer, amintiri chinuitoare din copilărie: "Tatăl meu a fost închis pe nedrept"

Rodica Popescu Bitanescu: "Îmi place să mănânc și să mă simt bine pentru că asta vine din subconștient"

Tatăl sau a fost arestat, iar mama a fost nevoita să facă fata singura încercărilor vieții. Mai mult, întreagă familie a fost data afara din casa pe care o dețineau. Mâncarea și traiul de zi cu zi au fost problemele care i-au marcat existenta, astfel actriță recunoaște că acest lucru i-a rămas în subconștient: "Îmi place să mănânc și să mă simt bine pentru că asta vine din subconștient.

Trebuia să mănânc orice că să trăiesc. Doamne, ce pofticioasa sunt și acum, a mai spus actriță în exclusivitate pentru kanald.ro.

Mai mult, Rodica Popescu Bitanescu a recunoscut că îi mai place o băutură carbogazoasa pe care o consuma frecvent. Este vorba de cola, o băutură răcoritoare căreia actriță nu îi poate rezista: "Eu am rămas cu un complex, acela să mănânc bine, să rad bine și să scriu piese de teatru și să joc.

Mulți timp, mai precis în copilărie, Rodica Popescu Bitanescu a mâncat mâncărică de prune și magiun trăind niste vremuri foarte grele.

Doamna teatrului românesc, Rodica Popescu Bitănescu, vine marți, 6 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Exclusiv! De ce nu mai poartă Mirabela Dauer bijuterii de valoare. Totul are legătură cu ce i s-a întâmplat artistei în urmă cu câțiva ani

Rodica Popescu Bitanescu, poveste de dragoste de aproape 46 de ani

Actrița a trecut prin multe perioade dificile în viață, însă și-a găsit marea dragoste în persoana soțului ei cu care este căsătorită de peste 45 de ani. Nu au avut niciun copil, însă iubirea îi unește și astăzi, cei doi completandu-se în absolut tot ce fac, fie acasă, fie când vine vorba de arta.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies