Exclusiv! Mirabela Dauer, amintiri chinuitoare din copilărie: "Tatăl meu a fost închis pe nedrept"

Author: Alice Popescu

Cum a fost copilaria Mirabelei Dauer

Sursa: Instagram

Celebra cantareata care a facut istorie cu cele mai frumoase slagare romanesti incantand generatii la rand a povestit cateva franturi din perioada copilariei.

Mirabela Dauer a fost și este una din cele mai iubite cântărețe de pe scena muzicala românească și de-a lungul timpului s-au scris numeroase povesti despre ea, unele care să-i încununeze cariera de artista, iar altele care i-au scos în evidenta și detalii dureroase din trecut sau legate de familie.

Însă, că toți oamenii, Mirabela Dauer recunoaște că sub aura de optimism care o înconjoară de fiecare data, exista și lucruri mai puțin fericite pe care artista le tine undeva într-un sertar. De multe ori ezita să vorbească despre ele sau povestește pe scurt pentru a nu i se împrospătă memoria cu tragicele evenimente care i-au marcat destinul.

Mirabela Dauer, un destin greu incercat

"De ce să vadă lumea ce simt eu și ce am eu.

De ce să împovărez lumea. Lumea a venit să mă vadă așa cum sunt eu pe scena nu trebuie să îmi arat grijile. Am și eu. Sunt o buna actriță, de asta le ascund. Sunt mai buna că Shirley Maclaine"
, glumește artista în timp ce povestește detalii în exclusivitate pentru kanald.ro.

Desi este o fire foarte joviala, Mirabelă evita să vorbească despre subiecte foarte sensibile cum ar fi părinții sau sora ei.

Sau vorbește pe un ton foarte grav. Întrebată care este cea mai frumoasa amintire legata de părinții ei, artista recunoaște că nu sunt unele frumoase.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Fuego, mesaj pentru prietena lui:

Mirabela Dauer: "Taticul meu a fost inchis pe nedrept"

  "Nu am avut o copilărie frumoasa, nu din cauza părinților, au fost superbi și nu din cauza mediului social. Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt că să ne tina pe mine și pe sora-mea. Nu vorbesc. Pe mine și pe sora mea nu prea ne-au unit multe, ea e mai mare decât mine, este în Israel. Suntem doua firi total diferite, suntem Cerul și Pământul, a mai dezvăluit Mirabela pentru kanald.ro.

Mirabela Dauer este de origine evreica, la fel că și familia din care provine, însă artista spune că nu s-ar întoarce în Israel decât în vizita, nu ar rămâne acolo, de aceea în urma cu mult timp, cântăreață și-a schimbat și religia din cea iudaica a trecut la creștinism.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies