Exclusiv! Petre Roman, detalii despre relația cu fiul lui, Petrus, în vârstă de 12 ani: "Este pasionat de înot, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 iun 2023, 02:25

Petre Roman a vorbit in exclusivitate despre fiul lui

Petre Roman are o relatie speciala cu fiul sau, Petrus si se ocupa indeaproape de educatia lui, ghidandu-i pasii in viata.

Petre Roman, fostul prim ministru al României, se dedica în cea mai mare proporție familiei pe care și-a întemeiat-o alaturi de cântăreața Silvia Chifiriuc. Fostul premier are împreună cu artista un băiat în vârstă de 12 ani care îi seamănă leit. Cei doi părinți i-au oferit băiatului o educație exemplara încă din frageda pruncie, însă asta nu înseamnă că nu l-au lașat să aibă propriile gusturi sau pasiuni.

Petre Roman despre relatia cu fiul lui, Petrus: "Pentru 12 ani, are destula minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel." 

Chiar daca la doar câțiva anișori, fiul lui Petre Roman canta la pian, acum pustiul este preocupat de o alta ramura și anume sportul. Tatăl lui este mândru de activitățile pe care le are Petrus, însă nu crede că o să aibă un viitor strălucit în aceasta direcție urmând exemplul lui David Popovici.

"În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici, a dezvăluit Petre Roman pentru kanald.ro. Pentru 12 ani, are destula minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tot la capitolul pasiuni, Petre Roman recunoaște că Petrus este pasionat de dinozauri și cercetează tot ce prinde despre aceste animale preistorice și iar lectura lui este una selectiva, tatăl lui dorindu-și să își îndrepte atenția și spre literatura: "Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii.

Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum și anume literatura. Să nu uitam că în literatura este acumulata simțire, viață, trăiri, fapte", a dezvăluit fostul prim ministru al României.

Petre Roman, relatie stransa si cu nepoata lui, Isabela

Petre Roman este și bunicul Isabelei, fiica Oanei Roman cu care are o relație extrem de strânsă: "E o scumpete de copil, care cred că crește foarte frumos, mai ales că Oană, fiica mea, se ocupă foarte mult de educația ei. Ne

vedem ori de câte ori am timp și vă spun sincer că sunt un bunic grijuliu. Ultima dată când am văzut-o i-am propus să facem un concurs de caligrafie, eu cu caietul meu, ea, cu caietul ei, a dezvăluit Petre Roman pentru impact.ro despre relația cu singura lui nepoata.