Exclusiv! Andreea Mantea, virală pe TikTok după ce a recunoscut că n-avea nicio treaba cu această rețea de socializare: "Am crezut că e mai de tineret așa!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 iun 2023, 02:05

Andreea Mantea, virala pe TikTok

Sursa: Instagram

Prezentatoarea TV a dezvaluit ca trecerea de la Instagram la TikTok a fost destul de grea pentru ea.

De luni bune, Andreea Mantea postează filmulete pe reteau de socializare TikTok care devin în scurt timp virale. Toate video-urile prezentatoarei de la Casa Iubirii strâng în scurt timp zeci și sute de mii de vizualizări. Nu este nimic de mirare având în vedere faptul că și pe Instagram, vedeta Kanal D este urmărită de peste doua milioane de fani, însă Andreea recunoaște că nu prea a dat importanta acestei rețele de socializare pe care o considera mai mult pentru tineri decât pentru "cei de vârsta ei."

Mai în gluma mai în serios, prezentatoarea TV a spus că a vrut să încerce să vadă cum funcționează și nu și-a imaginat că poate fi destul de dificil.

 

@andreeamanteaoficial Replying to @Iuliana Mihai 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭 Eu asa fac! 🙈🙈🙈 #fy #foryou ♬ original sound- AndreeaManteaOficial

Andreea Mantea, filmulete virale pe TikTok

"Eu n-am crezut că este atât de greu să se pupe textul cu video, dar îmi place, e interesant. Am crezut că e mai de tineret așa, dar am descoperit niste oameni de vârstă mea care au niste video-uri interesante. Nu neapărat de la noi că la noi este mai greu și mai greu cu curajul,

a recunoscut Andreea în exclusivitate pentru kanald.ro.

 

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

Mai mult, vedeta este conștienta că petrece destul de mult timp pe telefon că mai țoață lumea în ziua de azi, însă încearcă pe cât posibil să facă acest lucru fară ca David să o descopere pentru că i-ar lua exemplul și nu este tocmai unul bun.

,,Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la ,,Casa Iubirii'' a rămas fără cuvinte

Citeste si: Exclusiv! Xenia a dat cărțile pe fata despre relația cu Radu după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "E o fire foarte răzbunătoare, îi placea doar ambalajul!"

Andreea a dezvăluit tot pentru kanald.ro că atunci când merge la culcare, își ia frumușel o carte și își acoperă telefonul cu ea pentru că David, la rândul lui, să își termine de citit ce a început fară să observe că, de fapt, Andreea sta pe rețelele de socializare: "Noi, părinții, suntem

Dumnezeii lor, așa sunt copii, fura de la noi. Iau o carte, iau telefonul, bag telefonul în carte și stau cu ea în fata. Mai greu cu scrisul, dar mă descurc. Asta a început de demult, îi place foarte mult să citească, este o ora în care fiecare face ce vrea."