EXCLUSIV: NOI DEZVALUIRI in cazul invatatoarei care cerea spaga de la parinti

Obiceiul cadourilor "consistente" pretinse parintilor pare sa fie.. cu traditie, in cazul invatatoarei de la Scoala numarul 10.

Pentru ca noi am difuzat acest material, este tot de datoria noastra sa va prezentam si restul probelor pe care le avem. Ascultati si trageti singuri concluziile! Aceeasi invatatoare, alte replici!

Calul de dar nu se cauta la dinti. Asta spune o vorba din popor de care doamna invatatoare se pare ca nu a auzit. Este revoltatoare reactia pe care o are in momentul in care impacheteaza cadourile de Craciun stranse de catre parinti pentru angajatii scolii. Ascultati si va minunati! In plus,  de cand ancheta a luat amploare, invatatoarea a avut grija sa apeleze la serviciile unui avocat cu renume. Nimeni alta decat Maria Vasii.

Aparatoarea lui Cristian Cioaca este cea care incearca sa o scoata basma curata pe invatatoare: "Doamna Blandu afirma ca acele inregistrari reprezinta o convorbire care a fost de fapt scoasa din continut. Mai precis, doamna invatatoare s-a ocupat de reambalarea acelor produse in pungi festive. Asadar, reprosul nu privea in principal valoarea acelor bunuri!".

Dar in imaginile filmate de o mamica, pare sa fie vorba despre altceva. De la sticle cu bauturi fine pana la peste viu. Se pare ca prin mana doamnei invatatoare ar fi trecut de a lungul timpului cadouri care mai de care mai bizare, dar consistente. Concluzia dascalitei pare a fi  una singura - in fata unui cadru didactic nu poti sa te afisezi cu un cadou ieftin, altfel te pui contra sistemului, ceea ce ar dauna grav educatiei elevului.

Daca asta inseamna sau nu scoala de centru, ramane de vazut. Ministerul Educatiei, politia si procuratura care se ocupa de aceasta ancheta vor stabili daca doamna invatatoare a facut bine sau a facut rau.
##VIDEO97155##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate